Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anda Adam, mesaj pentru cârcotașii care o fac grasă: „Ascultă și bagă la cap”

Publicat:

, mesaj pentru carcotașii care o fac grasa: „Asculta și baga la cap” Continue reading , mesaj pentru carcotașii care o fac grasa: „Asculta și baga la cap” at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania

08:20, 04.04.2024 - Bucuresti, 03 aprilie, 2024 –MARIZA, diva muzicii fado, concerteaza in Romania pe data de 18 mai la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00 Continue reading MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania at Tabu.

Hozier a lansat EP-ul “Unheard”. Asculta-l chiar aici

18:20, 01.04.2024 - Hozier a lansat EP-ul “Unheard”. Dupa ce a impartașit știrile pe rețelele de socializare, alaturi de un videoclip cu un caiet de schițe, a fost dezvaluit ca EP-ul va conține patru melodii nelansate, inregistrate inițial in timpul sesiunilor pentru cel mai recent album de top, Unreal Unearth. Printre…

Edi Iordanescu, discurs fara perdea in conferința! Mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate sa continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”

03:00, 23.03.2024 - Edi Iordanescu, selecționerul naționalei Romaniei, s-a declarat mulțumit de modul in care Ianis Hagi a intrat in partida amicala cu Irlanda de Nord, incheiata 1-1 # Fotbalistul lui Alaves l-a convins pe tehnician, deși a avut la dispoziție doar un sfert de ora vineri seara # Insa, in conferința ce a…

Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!”

09:00, 19.03.2024 - Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” Continue reading Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” at Tabu.

Ce mesaj le-a trimis Sabin Sarmaș liberalilor, dupa ce Boc l-a exclus din partid: V-ați resemnat in timp cu ideea ca PNL Cluj e un mediu in care ideile și munca voastra n-au loc sa infloreasca. O filiala inchisa in care toate comenzile duc la un singur om

12:10, 17.03.2024 - Continue reading Ce mesaj le-a trimis Sabin Sarmaș liberalilor, dupa ce Boc l-a exclus din partid: V-ați resemnat in timp cu ideea ca PNL Cluj e un mediu in care ideile și munca voastra n-au loc sa infloreasca. O filiala inchisa in care toate comenzile duc la un singur om, Emil Boc at Info real.

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Iulia Navalnaia anunța ca a decis sa continue lupta soțului ei, Aleksei Navalnii. Mesaj catre ruși: „Nu imi e teama, sa nu va fie teama nici voua!”

13:36, 19.02.2024 - Anunțul a fost facut printr-un mesaj video postat pe rețelele sociale la trei zile dupa moartea lui Navalnii in inchisoare, scrie BBC.Iulia Navalnaia, vaduva lui Aleksei Navalnii, a anunțat luni ca va continua munca soțului ei.„Ar fi trebuit sa existe o alta persoana in locul meu, dar aceasta persoana…

Atac la granița Romaniei, locuitorii din Tulcea au primit mesaj RO-Alert. Explozii in porturile Ismail și Reni

08:00, 10.02.2024 - Rusia a atacat cu drone regiunile dunarene ale Ucrainei, adica cele aflate pe granița cu Romania  Șase ore a durat alarma de atac aerian. Au fost vizate porturile Ismail și Reni, a scris presa ucraineana. Locuitorii din Tulcea au primit in noaptea de vineri spre sambata mesaj RO-Alert in care erau anunțați…


Ce parere ai despre aceasta stire?