Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandru Ciucu, mesaj emoţionant pentru fetiţa lui! Ce i-a transmis soţul Alinei Sorescu fiicei

Publicat:

si au o familie frumoasa si fericita, iar centrul universului lor este fiica lor, , si viitorul bebelus care urmeaza sa vina pe lume în aceasta primavara. Creatorul de moda este un tatic mândru de fetita lui, careia i-a transmis un mesaj emotionant cu ocazia zilei de nastere.

este un barbat împlinit. Acesta are o cariera de succes, o sotie iubitoare si o minune de fetita. Fericirea lui urmeaza sa devina completa când pe lume va veni si cea de-a doua lui fetita.

Pâna atunci însa,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa un costum facut de Alexandru Ciucu: „Prețul trebuie raportat și la calitate”. Gigi Becali este client fidel

12:46, 13.05.2024 - Alexandru Ciucu, unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari din Romania, a dezvaluit cat costa un costum realizat la atelierul sau. Fostul soț al Alinei Sorescu este furnizor al Casei Regale și il imbraca pe Gigi Becali din anul 2012.Alexandru Ciucu reușește sa iși consolideze poziția de lider…

Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toata lumea sa aiba...” / FOTO

10:35, 13.05.2024 - Anamaria Prodan a primit dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei! Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant vedetei, de ziua mamei. Acest gest nu este neașteptat, avand in vedere ce relație frumoasa are cu copiii ei! Iata ce i-a transmis Rebecca Dumirescu!

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!

Alexandru Ciucu, despre impactul divorțului asupra fetițelor: „Incerc sa le protejez”. Pactul pe care l-a facut cu Alina Sorescu

11:35, 08.03.2024 - Alexandru Ciucu a facut noi declarații despre divorțul de Alina Sorescu. Creatorul de moda incearca sa iși protejeze cat de mult poate cele doua fetițe și recunoaște ca este un moment dificil pentru familia lor.Divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu a fost unul marcat de dificultați și expus…


Ce parere ai despre aceasta stire?