Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Stan, despre filmuleţul cu ea goală. Cum au ajuns, de fapt, imaginile pe internet: „Cel mai greu a fost pentru iubitul meu”

Publicat:

a acordat un interviu, in exclusivitate pentru , despre filmuletul cu ea goala, filmulet care a ajuns pe internet! Ce se ascunde de fapt in spatele acestei intamplari?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a avertizat-o Radu Ștefan Banica pe Violeta, dupa ce tanara s-a afișat cu iubitul pe internet: „I-am zis sa aiba grija”

16:45, 10.04.2024 - Radu Ștefan Banica iși ia foarte in serios rolul de frate mai mare și i-a oferit Violetei cateva sfaturi prețioase. Iata ce a avertizat-o pe fiica Andreei Marin, dupa ce adolescenta s-a afișat cu iubitul pe Instagram!

Cine este iubitul milionar al Alexandrei Stan

10:05, 10.04.2024 - Cine este iubitul milionar al Alexandrei Stan Dupa o casatorie scurta și o perioada de tacere privind viața sa amoroasa, Alexandra Stan confirma ca are o noua relație. Au trecut deja trei ani de la divorțul de fostul ei soț. In toata aceasta perioada, Alexandra a preferat sa iși țina departe viața privata…

Star Matinal. Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba / VIDEO

09:35, 14.03.2024 - Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba, iar in aceste momente este mai fericita ca niciodata in brațele partenerului ei de viața. Iata ce imagini a publicat cantareața pe rețelele de socializare!

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!

Utilizatorii, sfatuiți sa puna telefonul in orez

08:35, 22.02.2024 - Și-au scapat telefonul in apa și au fost sfatuiți sa il puna in orez, pentru a absorbi umiditatea. Sunt sfaturi de pe Internet pe care utilizatorii le-au luat in seama. Apple a reacționat la aceste sfaturi și nu incurajeaza acest truc. Utilizatorilor le este recomandat sa nu utilizeze surse externe…

Uniunea Europeana impune reguli mai stricte in privința conținutului de pe internet

20:05, 18.02.2024 - In acest sfarșit de saptamana a intrat in vigoare legea pentru serviciile digitale, care urmarește sa faca mediul online mai sigur, mai echitabil și mai transparent. Toate platformele online cu utilizatori din Uniune trebuie sa puna in aplicare masurile, cu excepția intreprinderilor mici – cele cu mai…

Vodafone Romania semneaza un parteneriat strategic cu Ericsson pentru implementarea 5G

12:16, 12.02.2024 - Vodafone Romania a desemnat Ericsson ca partener 5G RAN (Radio Access Network). In baza parteneriatului pe șase ani, Vodafone Romania va folosi tehnologia RAN furnizata de Ericsson și pentru modernizarea rețelei mobile existente. Clienții Vodafone Romania vor beneficia de conexiuni la Internet mai rapide,…


Ce parere ai despre aceasta stire?