Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexander Zverev a anunțat despărțirea de echipa lui Federer » Controversa din spatele deciziei

Publicat:

(23 de ani, 7 ATP) a anunțat desparțirea de echipa de management a lui , TEAM8. De asemenea, jurnalistul american a notat pe Twitter ca ințelegerea dintre Adidas și Zverev, care a expirat la finele lui 2020, inca nu a fost prelungita. „Ce an am avut! Am ajuns in prima mea finala de fara ca parinții mei și fratele meu sa poata fi prezenți la eveniment, din cauza masurilor anti-coronavirus. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regatul Unit il expulzeaza pe atasatul militar rus. Motivul din spatele deciziei și reacția Moscovei

17:01, 08.05.2024 - Regatul Unit a anuntat miercuri expulzarea atasatului militar al ambasadei Rusiei, retragerea statutului diplomatic al unor proprietati si limitarea duratei de valabilitate a vizelor acordate diplomatilor rusi, transmit agentiile Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Demisie șoc la Antena 1! Pleaca in plina glorie, a dezvaluit motivul din spatele deciziei sale

10:35, 25.04.2024 - Demisie neașteptata la Antena 1. Una dintre cele mai cunoscurte prezentatoare TV a decis sa plece din echipa in care a petrecut o lunga perioada de timp, dupa ce ar fi fost deranjata de mai multe aspecte. Ce a impins-o sa iși dea demisia dupa patru ani de activitate. Prezentatoarea TV care pleaca de…

MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril

13:50, 11.04.2024 - Aceasta decizie a confirmat ca relația lor s-a imbunatațit și ca au depașit divergențele din trecut. The post MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril first appeared on Informatia Zilei .

PSG și Barcelona, boicot la interviurile de la finalul meciului - Motivul din spatele deciziei

09:00, 11.04.2024 - Paris Saint Germain și Barcelona au oferit un spectacol pe Parc des Princes (2-3) in prima manșa a sferturilor UEFA Champions League. Cele doua formații au refuzat totuși sa vina la interviurile de dupa finalul jocului, motivul fiind o gluma cu tenta rasista.

Novak Djokovic a stabilit un record mondial

14:00, 07.04.2024 - Sirbul Novak Djokovic, de 24 de ori ciștigator de Grand Slam și numarul unu mondial, a stabilit un record mondial. El a devenit cel mai virstnic numaru unu in clasamentul ATP din istoria tenisului. Novak a depașit performanța legendarului jucator de tenis elvețian Roger Federer, care și-a incheiat cariera…

Vlad, tanarul care a parasit Danemarca pentru a trai in Cluj. De ce a renunțat la „cea mai fericita țara din lume” și care a fost „calculul” din spatele deciziei?

12:10, 17.03.2024 - Danemarca s-a clasat frecvent pe primul loc ca cea mai fericita și mai puțin corupta țara din lume. Vlad a decis sa renunțe la locuitul in Danemarca și a venit la Cluj-Napoca. Cum s-a ajuns la aceasta decizie?

Grok, rivalul lui ChatGPT creat de xAI, va deveni open-source in aceasta saptamana

13:05, 11.03.2024 - Startup-ul lui Elon Musk, xAI, va „deschide” Grok, chatbot-ul creat pentru a rivaliza cu ChatGPT-ul celor la OpenAI, chiar in aceasta saptamana. Aceasta decizie a fost anunțata chiar de Musk, la cateva zile dupa ce miliardarul a dat in judecata OpenAI, acuzand startup-ul deținut de Microsoft ca a deviat…

Un semifinalist de Grand Slam s-a retras din tenis - A caștigat meciuri cu Federer și Djokovic

13:21, 12.02.2024 - Ernests Gulbis a anunțat prin intermediul rețelelor sociale ca se retrage din tenis la 35 de ani. Fost ocupant al locului 10 in ierahia ATP (iunie 2014), jucatorul din Letonia a caștigat de-a lungul timpului meciuri cu Roger Federer și Novak Djokovic.


Ce parere ai despre aceasta stire?