Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă în Chile. Resturi găsite în mare după dispariţia unui avion militar cu 38 de persoane la bord

Publicat:

Mai multe resturi au fost descoperite in mare, in largul extremitatii sudice a continentului american, in zona disparitiei unui avion militar chilian de negasit de doua zile si care transporta 38 de persoane, a anuntat miercuri seara aviatia militara.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apartament cuprins de flacari in Braila. Doua persoane inconștiente gasite in locuința, se fac manevre de resuscitare

13:50, 22.04.2024 - Incendiu puternic intr-un bloc din orașul Braila. Un apartament aflat la etajul doi a fost cuprins de flacari. Doua persoane au fost gasite inconștiente de pompieri. Toți locatarii au fost evacuați.

Sute de persoane evacuate dupa eruptia vulcanului Ruang din Indonezia. A fost ridicat nivelul de alerta

08:11, 17.04.2024 - Cel putin 800 de persoane din provincia indoneziana Sulawesi de Nord au fost evacuate, dupa eruptiile multiple ale vulcanului Ruang din zona, care de cateva zile arunca pe cer lava si nori de cenusa, a anuntat miercuri agentia de vulcanologie a tarii, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Alerta alimentara in Romania! Au fost gasite roșii infectate cu 19 substanțe periculoase

14:35, 02.04.2024 - Este alerta alimentara in Romania! Au fost depistate 19 substanțe periculoase in roșiile din supramarketuri, provenite din Turcia. Iata in ce orașe au fost gasite și ce trebuie sa faca clienții care le-au cumparat. Autoritațile au transmis mai multe avertizari.

Ramașițele unui copil de doi ani adus in vacanța la bunici au fost gasite dupa opt luni de la dispariția lui

12:16, 01.04.2024 - Un baiețel de doi ani a disparut in iulie, iar dupa opt luni, ramașițele lui au fost gasite nu departe de zona unde fusese vazut ultima oara. Emile Soleil fusese adus sa stea in vacanța de vara la bunici, iar in 8 iulie a fost dat disparut.

Minunile SIS – 704 persoane și 42 de mașini gasite de Poliție in doar o saptamana

17:25, 17.03.2024 - In ultima saptamana, polițiștii romani și partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 704 persoane, 42 de mașini și 44 de documente ce faceau obiectul unor semnalari introduse in Sistemul Informatic Schengen (SIS). Pe teritoriul țarii noastre au fost localizate 487 de persoane care…

Patru militari de la MApN și ISU Covasna, suspectați de braconaj. Arme, carne de vanat și trofee de animale gasite la percheziții

17:11, 07.03.2024 - Șase persoane au fost reținute, miercuri, intr-un dosar de braconaj. In total, 8 persoane sunt vizate de ancheta penala, printre care și 4 militari de la MApN și ISU Covasna. Timp de 3 luni, suspecții ar fi desfașurat activitați de braconaj prin folosirea de caini de vanatoare și utilizarea neautorizata…

VIDEO. Momentul in care un avion cu reacție aterizeaza forțat pe o autostrada din Florida

17:25, 13.02.2024 - Un avion privat de pasageri cu cinci persoane la bord a aterizat vineri (9 februarie) pe o autostrada aglomerata din Florida și s-a ciocnit cu un vehicul aflat la sol intr-un accident violent, provocand moartea a cel puțin doua persoane, potrivit autoritaților. Inregistrarea video a camerei de bord…

Alerta in Republica Moldova. Resturi de drona Shahed, depistate in apropiere de frontiera cu Ucraina

19:15, 11.02.2024 - Resturi de drona de tip „Shahed" au fost depistate duminica dupa-masa in apropiere de satul Etulia, o localitate din sudul Republicii Moldova, situata in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar polițiștii de frontiera de la Chișinau iau in calcul ca drona a fost doborata.


Ce parere ai despre aceasta stire?