Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Cum să ne apărăm de virusul care atacă băncile şi conturile

Publicat:

IBM a anuntat zilele trecute ca a descoperit o versiune a unui virus informatic care este configurata pentru a ataca in mod special 12 banci din Romania, expertii gigantului american recomandand institutiilor de credit sa-si informeze clientii si sa colaboreze cat mai bine cu furnizorii de securitate antifrauda. Numele bancilor nu este facut public, dar potrivit unor surse din domeniul IT unele dintre acestea sunt „banci de top“ din tara noastra.   Numit Tinba v3, virusul ataca clienti ai bancilor in toata Europa, dar mai ales in Polonia, Italia, Germania si Olanda. Aceasta este, insa, conform…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canotaj / Echipajul feminin de 8+1, medaliat cu bronz la Cupa Mondiala

09:40, 15.04.2024 - Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei, compus din Cristina Druga, Iuliana Buhus, Iulia-Liliana Balauca, Larisa-Andreea Bogdan, Patricia Cires, Denisa Tilvescu, Andreea Popa, Geanina Juncanariu si Rucsanda-Ioana Bucsa, a castigat medaliile de bronz, duminica, la Cupa Mondiala I de canotaj de la Varese,…

Romania in top 5 al țarilor UE care au aruncat cele mai multe doze vaccin anti-COVID

19:15, 01.04.2024 - 4 miliarde de euro! Aceasta este valoarea vaccinurilor anti-COVID aruncate de țarile Uniunii Europene. O spune raportul Politico, iar clasamentul primelor cinci țari, cu cele mai multe doze aruncate, sunt: Germania – 83 milioane doze, Italia, Olanda, Spania și Romania (țara noastra a aruncat 35% din…

Romania, pe locul doi in UE la productia de floarea soarelui, in 2023, si pe primul loc la suprafata cultivata

11:55, 30.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in Uniunea Europeana la floarea soarelui din punct de vedere al productiei obtinute, dupa Franta, pierzand prima pozitie ocupata in 2022, si pe primul loc ca suprafata cultivata, recolta totala situandu-se la 2,028 milioane de tone de pe o suprafata de 1,089…

APADOR-CH sesizeaza derapajele grave din sistemul de justiție din Romania

12:55, 21.03.2024 - Asociația Pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania (APADOR-CH) a realizat raportul pentru anul 2023, prin care identifica vulnerabilitațile statului de drept in Romania. Statul de drept in UE a continuat sa se deterioreze și in 2023, pe fondul slabirii mecanismelor democratice de control, chiar…

Oengeurile sunt offshore-uri romanești și nu protesteaza nimeni

15:05, 17.03.2024 - 1. Alegeri in toata Europa. Groaza printre neomarxiștii ciudați de la Bruxelles. In acest moment, partidele din categoria AUR sunt pe primul loc, in sondaje, in Austria, Olanda, Italia, Franța, Polonia, Ungaria și pe locul doi in Germania și Spania. La noi, AUR e undeva in spatele coaliției PSD – PNL.…

Mancarea produsa in Romania chiar este cea mai sanatoasa, insa romanii importa masiv produse pline de pesticide din alte țari

16:05, 29.02.2024 - Romania produce cea mai curata mancare din UE, dar e insuficienta pentru a-si hrani populatia. Astfel, Germania, Italia, Olanda, Belgia si Austria ne ajuta sa acoperim necesarul de consum, cu un pret urias: ele consuma pana la de 17 ori mai multe pesticide pe hectar decat noi. Germania, Italia, Olanda,…

Romania produce cea mai curata mancare din UE, dar insuficienta pentru a-si hrani populatia

11:35, 29.02.2024 - Romania produce cea mai curata mancare din UE, dar e insuficienta pentru a-si hrani populatia. Astfel, Germania, Italia, Olanda, Belgia si Austria ne ajuta sa acoperim necesarul de consum, cu un pret urias: ele consuma pana la de 17 ori mai multe pesticid

Tot ceea ce trebuie sa știm despre sectorul agricol al UE

07:11, 14.02.2024 - Fermierii nemulțumiți au ieșit pe strazi in intreaga Uniune Europeana. Dar cat de important este sectorul agricol pentru economia blocului? Analiza realizata de Euronews. De saptamani intregi, fermierii europeni au denunțat criza costului vieții, taxele pe combustibil, reglementarile de mediu, birocrația…


Ce parere ai despre aceasta stire?