Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alergaturile lui Sabbagh. Christian Sabbagh!

Publicat:

De la prezentatorul D, , am aflat ca “alergatul prin parc face minuni”, dar n-am priceput cine il alerga!   Alergaturile lui Sabbagh. Christian Sabbagh! Alergaturile lui Sabbagh. Christian Sabbagh!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Christian Sabbagh, declarații despre lupta fiului sau cu autismul. Copilul a fost operat la Viena: „Progresul se va vedea in timp”

16:20, 22.05.2024 - Cunoscutul prezentator TV a anunțat de curand pe pagina sa de Facebook ca ia o scurta pauza de la pupitrul știrilor pentru a fi alaturi de baiețelul sau, care a fost diagnosticat in urma cu trei ani cu TSA (tulburare de spectru autist).

Motivul pentru care Christian Sabbagh se retrage din televiziune pentru o perioada. Nu va mai aparea la Kanal D: „Trebuie sa iau o pauza”

11:45, 11.05.2024 - Cristian Sabbagh a anunțat printr-o postare pe Facebook ca se retrage din televiziune pentru o perioada. Prezentatorul nu va mai modera Știrile Kanal D, spune ca e nevoit „sa iau o pauza”. In varsta de 52 de ani, Christian Sabbagh este prezentatorul principalului grupaj informativ al zilei la Kanal…

Christian Sabbagh renunța la televiziune pentru fiul sau. Prezentatorul va reveni la pupitrul știrilor dupa terminarea tratamentului: „Trebuie sa iau o pauza”

09:00, 11.05.2024 - Christian Sabbagh renunța la televiziune, pentru o perioada scurta de timp. Astfel, jurnalistul nu va mai prezenta știrile de la Kanal D. Motivul are legatura cu condiția medicala a fiului sau, care urmeaza sa fie supus unui tratament inovativ la Viena. Ce a anunțat prezentatorul TV, vineri seara, 10…


Ce parere ai despre aceasta stire?