Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri Prezidențiale 2016: Primele incidente depistate de observatorii Promo-LEX

Publicat:

Promo-LEX a prezentat primele informatii privind incidentele care au avut loc in primele ore de la deschiderea sectiilor de vot. Pana la aceasta ora, observatorii Promo-LEX au ajuns in 44 de sectii de votare de peste hotare.

Potrivit informatiilor furnizate de Promo-LEX, 1% din observatori au intalnit dificultati de a accede in unele sectii de votare. Situatiile au fost diverse: li s-au cerut documente suplimentare sau nu li s-a permis accesul la procedura de deschidere a sectiilor de votare. 

O alta incalcare a fost ca la unele sectii de votare nu au fost sigilate corespunzator…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Peste 1.180 de persoane din Bistrița-Nasaud și-au gasit un loc de munca, in primul trimestru al anului

11:25, 30.04.2024 - Peste 1.180 de persoane, dintre care aproape jumatate sunt femei, si-au gasit un loc de munca, in primele trei luni ale anului 2024, anunța AJOFM Bistrița-Nasaud. In primele trei luni ale anului 2024, ca urmare a implementarii Programului National de Ocupare a Fortei de Munca, prin intermediul AJOFM…

(video) Irina Vlah cere Maiei Sandu sa convoace CSS, dupa omorul Anei-Maria, care a zguduit țara: „Situația criminogena a scapat de sub control”

16:45, 25.04.2024 - Irina Vlah, președinta Asociației „Platforma Moldova”, cere președintei Maiai Sandu sa convoiace toate instituțiile de drept in ședinșa, dupa tragedia uciderii Anei Maria din Orhei, care a șocat toata țara. „Situația criminalitații din Moldova a scapat de sub control”, declara Irina Vlah.

Procurorul general interimar a facut publice primele concluzii in cazul fetei disparute la Orhei

21:55, 22.04.2024 - Procurorul general interimar, Ion Munteanu, a venit cu noi detalii in cazul omorului tinerei de 19 ani care a disparut dupa ce a disparut dupa ce a urcat intr-o mașina de ocazie la Orhei. Potrivit lui Munteanu, susține ca a fost pornita o cauza penala pentru omor pe cazul tinerei care era insarcinata…

Maia Sandu anunța ca Rep. Moldova va raspunde Kremlinului pentru deschiderea ilegala a secțiilor de votare in Transnistria

15:30, 18.03.2024 - Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, declara ca Guvernul va raspunde in perioada urmatoare Kremlinului care a deschis ilegal secții de votare in Transnistria in timpul alegerilor prezidențiale ruse, dar fara a oferi detalii.

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

MAE: Romania condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria

19:40, 16.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova.

Cum explica ambasadorul rus la Chișinau deschiderea secțiilor de votare din Transnistria pentru scrutinul prezidențial din Rusia

12:31, 12.03.2024 - Convocat la Ministerul de Externe pentru a-i fi comunicata poziția Chișinaului cu privire la deschiderea secțiilor de votare in regiunea separatista, ambasadorul rus Oleg Vasnețov a declarat ca decizia a fost luata pentru a asigura dreptul la vot al cetațenilor ruși.


Ce parere ai despre aceasta stire?