Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Albaiulianul Florin Ilie, în lotul „studenților” în meciul de baraj U Cluj-Dinamo București

Publicat:

U Cluj și Dinamo București se vor intalni la barajul de promovare/menținere in Liga I, intr-o dubla manșa. „Studenții” au terminat pe locul 3 in Liga II, in timp ce „cainii roșii” pe locul 14 in Liga I. , jucator de baza pentru clujeni, va juca, cel mai probabil, și in cele doua meciuri cu „cainii roșii”. Prima manșa este sambata, ora 20:30, pe . -ul , in lotul „studenților” in meciul de baraj U Cluj-Dinamo București apare prima data in ProAlba .

Citeste articolul mai departe pe proalba.ro…  

Sursa articol: proalba.ro


Stiri pe aceeasi tema

SuperLiga: U Cluj vs Dinamo - Totul sau nimic pentru „cainii rosii”

10:15, 04.05.2024 - U Cluj - Dinamo, meci contand pentru etapa a 8-a a play-out-ului din campionatul Romaniei, este programat, sambata, 4 mai, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Liga Campionilor - Thibaut Courtois, in lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Bayern Munchen

11:40, 29.04.2024 - Portarul belgian Thibaut Courtois, revenit dupa o grava accidentare la genunchi suferita in vara trecuta, a fost inclus in lotul echipei Real Madrid pentru meciul cu Bayern Munchen, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, programata marti seara in Germania.

Așa cum a promis, noul antrenor al Petrolului nu a facut schimbari multe in primul „11”, la meciul cu „U”, de pe „Cluj Arena”. Surprinde insa lasarea pe banca a doi foști titulari fundași centrali, olandezul Bart Meijers și portughezo-romanul Marian Huja!

21:15, 13.04.2024 - In conferința de presa in care a prefațat meciul de debut al sau pe banca tehnica a FC Petrolul Ploiești, cel cu Universitatea Cluj, din deplasare, noul antrenor al „lupilor”, Balint Gyorgy Laszlo,  a declarat ca, dupa cinci zile de antrenament cu jucatorii clubului gazarilor, nu are de gand sa umble…

FC Hermannstadt – Dinamo București 3-0. „Cainii roșii” incep play out-ul cu o infrangere drastica

20:40, 17.03.2024 - FC Hermannstadt a invins-o la scor de neprezentare pe Dinamo București, in primul din cele noua meciuri ale play out-ului. Sibienii au marcat trei goluri intr-un interval de doar 9 minute. Pana la meciul dintre FC Voluntari și UTA Arad, Dinamo iși pastrea

Barcelona - Napoli, duel tare in returul optimilor de finala din Liga Campionilor

13:20, 12.03.2024 - Barcelona și Napoli se intalnesc marți in manșa secunda a optimilor de finala ale UEFA Champions League. Meciul se joaca pe Estadi Olimpic Lluis Companys, din Barcelona și incepe de la scorul de 1-1, inregistrat in tur. Site-ul oficial UEFA prezinta echipele probabile. Returul incepe practic de la…

SuperLiga: CFR Cluj vs Dinamo - „Cainii rosii” cauta surpriza in Ardeal

08:25, 23.02.2024 - CFR Cluj - Dinamo, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Romaniei, este programat, vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Ilie Dumitrescu a identificat capitolul la care FCSB a suferit in meciul cu U Cluj: „Lucrurile au fost complicate acolo”

09:05, 20.02.2024 - Ilie Dumitrescu a analizat remiza alba dintre U Cluj și FCSB, din etapa #26 a Superligii și a stabilit cateva concluzii clare. Roș-albaștri au suferit in atac, acolo unde au fost nevoiți sa joace cu Darius Olaru (25 de ani). U Cluj și FCSB s-au incurcat reciproc dupa remiza pe care au obținut-o. „Studenții”…


Ce parere ai despre aceasta stire?