Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Află de la avocat Roxana Pop toate detaliile cu privire la divorț, partaj și custodie

Publicat:

Pandemia de Covid-19 a fost ca o piatra de incercare pentru majoritatea cuplurilor casatorite din Romania. Deși s-ar fi presupus ca aceasta perioada ar fi avut rolul de a lega și mai mult conexiunea intre soț și soție, iata ca rata de divorț a crescut foarte mult pe parcursul anului 2020 respectiv 2021, multe cupluri ajungand in instanța pentru a divorța cat mai repede unul de celalalt.

Astfel ca au apelat la un avocat din Cluj sau din alta zona a țarii pentru a finaliza procedura de divorț. Totodata, cei mai mulți dintre ei au ajuns in fața instanței din cauza faptului ca nu s-au ințeles…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii din dosarul fostei ministre a Sanatații condamnata la Cluj pentru luare de mita: banii erau pentru campania electorala, voia sa candideze. Instanța: ”coruptia din sistemul de sanatate din Romania este o realitate incontestabila”

16:11, 07.05.2024 - Continue reading Detalii din dosarul fostei ministre a Sanatații condamnata la Cluj pentru luare de mita: banii erau pentru campania electorala, voia sa candideze. Instanța: ”coruptia din sistemul de sanatate din Romania este o realitate incontestabila” at Info real.

Profesor emerit la Universitatea din Osaka: "Pandemia a fost folosita ca pretext fals de catre OMS pentru a stimula vaccinarea tuturor”

17:00, 17.04.2024 - Profesorul Masayasu Inoue a facut o serie de declarații controversate in ceea ce privește pandemia de Covid-19. "Va mulțumesc foarte mult pentru ca mi-ati oferit aceasta oportunitate valoroasa de a-mi transmite mesajul despre incalcarea drepturilor omului in timpul COVID-19.Numele meu este Masayasu…

Acord CFR Cluj – Dan Petrescu!

18:30, 08.04.2024 - Dan Petrescu revine sa antreneze in Romania, dupa eșecul din Coreea de Sud. „Bursucul” și-a dat demisia de la Jeonbuk dupa opt partide fara victorie. A lasat echipa pe ultimul loc in clasament, cu doar 3 puncte obținute in 5 etape. „A fost o perioada extraordinara alaturi de cei mai buni jucatori si…

Politicienii se bat cu pumnul in piept dupa decizia favorabila Romaniei

07:05, 09.03.2024 - Dupa noua ani de proces, dosarul Rosia Montana se inchide iar statul roman nu are de plata despagubiri de miliarde, in urma procesului castigat cu Gabriel Resources, dar va avea de recuperat cheltuieli de judecata, a transmis presedintele Senatului, Nicolae Ciuca. „Romania castiga procesul privind Rosia…

Deputatul de Cluj, Viorel Baltaretu, mesaj important pentru Republica Moldova la Forumul Economic de la Chisinau

12:00, 27.02.2024 - Deputatul Viorel Baltarețu a avut un mesaj important pentru cei aproape 300 de invitați la Forumul Economic de la Chișinau: “Romania susține ferm fixarea unui orizont concret de timp, pana in 2030, pana la care Republica Moldova sa devina stat membru UE.”

Romania s-a prezentat in fața Tribunalului din Bruxelles in cazul vaccinurilor anti-COVID

21:10, 20.02.2024 - Romania s-a prezentat, marți, in fața primei camere a Tribunalului de Prima Instanța francofon din Bruxelles in cazul vaccinurilor anti-COVID, unde s-a stabilit un calendar procedural, transmite Ministerul Finanțelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?