Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. O fetiță de 6 ani este traumatizată de învățătoare. Părinții copilei, dezvăluiri șocante: ''O face proastă, tâmpită...”

Publicat:

Parinții unei fetițe in varsta de 6 ani fac acuzații șocante la adresa invațatoarei de la școala in care invața fiica lor. Copila lor ar fi fost umilita și traumatizata de 3 luni, pe motiv ca nu are o situație financiara tocmai buna.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Parinții intorși din strainatate, șantajați de bunici? Denisa nu-și mai poate lua fetița de la familia ei: „Relația noastra...” / VIDEO

18:50, 01.05.2024 - Parinții intorși din strainatate sunt șantajați de bunici? Denisa este intr-o situația disperata și nu știe ce sa mai faca, deoarece nu-și mai poate lua fetița de la familia ei. Iata ce a marturisit femeia despre situația șocanta in care se afla!

Ce a aparut la locul unde a fost ucisa Danka, fetița de doi ani din Serbia. Copila a fost omorata la numai șapte minute dupa ce a disparut / FOTO

13:36, 05.04.2024 - Danka, o fetița de doi ani din Serbia, a fost data disparuta pe 26 martie. In tot acest timp, a fost cautata inclusiv in Romania, dupa ce s-a zvonit ca a fost vazuta alaturi de doua femei intr-o stație de tramvai din Viena. Parinții iși pot reveni cu greu din șoc. Vestea ca Danka a murit a venit la…

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Dezvaluiri șocante in cazul copilului ținut in CUȘCA. Torționarul era chiar viceprimarul localitații, iar parinții primeau bani

09:50, 04.04.2024 - Calvarul prin care a trecut copilul a durat 4 ani. Baiatul le-a povestit anchetatorilor ca viceprimarul l-ar fi obligat sa munceasca in condiții grele și l-ar fi batut de mai multe ori. Daca refuza sau era obosit, copilul era torturat și pus sa stea intr-o cușca. In plus, era deseori infometat.Adolescentul,…

Parinții care și-au omorat fetița, prin oparire, cer pedepse mai blande. Au lasat copila sa agonizeze toata noaptea

18:15, 02.04.2024 - Pe 2 aprilie 2024, la Curtea de Apel Ploiești a inceput apelul in dosarul in care o familie este acuzata ca și-a lasat copilul, in varsta de aproape trei ani sa moara dupa ce a fost oparita. Parinții și bunica cer instanței pedepse mai blande.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.


Ce parere ai despre aceasta stire?