Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Abdullah Ataş, mărturii ÎN PREMIERĂ. Primele declaraţii ale turcului despre noaptea în care A UCIS un poliţist / VIDEO

Publicat:

Marturii in premiera ale afaceristului turc care l-a ucis pe politistul . Condamnat pentru omor calificat la 23 de ani si jumatate de inchisoare, a rememorat, minut cu minut, noaptea tragediei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Știrile Antena Stars. Agresorul lui Laurette a fost condamnat la inchisoare cu executare! Primele declarații ale brunetei, dupa victorie: ”Știam ca am dreptate” / VIDEO

14:50, 13.03.2024 - O noua victorie in instanța pentru Laurette! Agresorul vedetei a fost condamnat la inchisoare cu executare. In urma cu aproape doi ani, bruneta a fost implicata intr-un scandal de proporții, cand a fost batuta intr-un hotel, iar acum s-a facut dreptate in cazul ei.

Premiera medicala. Are legatura cu inima

11:36, 12.03.2024 - O operatie la inima, in premiera in Romania, a fost facuta la un copil de un an si patru luni de catre medicii din Timisoara. Este vorba despre o ablatie prin radiofrecventa. Micutul ajungea la pulsul 280 de batai pe minut. Conform medicilor, tahicardie paroxistica supraventriculara este boala de care…

Dan Bittman e intr-o relație. Primele declarații despre noua iubita: „Nu e cineva din zona noastra, dar e ok, ma simt bine”

13:45, 16.02.2024 - Dan Bittman are o intr-o relație. Artistul trupei Holograf a facut și primele declarații despre noua iubita, despre care spune ca nu face parte din showbiz. Timp de 25 de ani, Dan Bittman și Liliana Ștefan au trait o frumoasa poveste de iubire. Chiar daca nu s-au mai ințeles la fel de bine, cei doi…

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

Vecinii femeii care a fost ucisa in casa amantului, declarații cutremuratoare! Ce știu despre noaptea in care s-a produs crima: ”E moarta la mine in…”

17:46, 12.02.2024 - Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.


Ce parere ai despre aceasta stire?