Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A primit lumină cu ajutorul unui labrador. Câinii ghizi schimbă radical viaţa nevăzătorilor FOTO

Publicat:

into Europe, singurul furnizor de caini ghizi acreditat in Romania de catre , a venit in ajutorul nevazatoarei . va fi de acum un partener de nadejde pentru ea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pastorul Ionel Tuțac: „Exista in viața situații dificile, care ne determina sa luam decizii ce ne pot schimba intr-un mod frumos viitorul”

09:05, 06.05.2024 - Ionel Tuțac este pastor și liderul Bisericii Baptiste din vestul țarii. De asemenea, este președintele Asociatiei Renasterea Familiei. In ultimii ani, și-a prezentat colecția ce conține peste 1.000 de carți sfinte in diferite localitați din Romania sub egida „Muzeul Bibliei”.

Cele patru zodii care iși vor schimba radical viața in prima saptamana din mai 2024. Ce transofrmari vor suferi

18:16, 29.04.2024 - In fiecare zi, miliarde de oameni sunt influențați de mișcarile planetelor și de energiile cosmice care iși fac simțita prezența in viața noastra. Care sunt zodiile care iși schimba viața radical in perioada urmatoare.

Vremea se schimba radical. Zonele unde revin ninsorile

09:25, 15.04.2024 - De la mijlocul acestei saptamani, temperaturile incep sa scada brusc și puternic din cauza unui front atmosferic rece care va cuprinde Romania și va aduce ploi, furtuni locale și intensificari ale vantului. Incepand de joi, vremea va deveni extrem de rece pentru aceasta perioada, iar contrastul va fi…

5 moduri prin care Garanția pentru copii va schimba in bine viața copiilor din Romania

14:21, 27.03.2024 - Planul Național de Acțiune privind Garanția pentru Copii, adoptat de Guvernul Romaniei in octombrie anul trecut și a carui implementare a inceput, are un potențial uriaș de a schimba viețile copiilor din Romania, unde 41,5% dintre ei sunt expuși riscului de saracie și excluziune sociala.

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Doua zodii care au lipici la bani și noroc in toate! Iși vor schimba viața radical in perioada urmatoare, vor avea caștiguri importante

16:20, 25.03.2024 - In anul 2024 doua zodii vor straluci pe plan financiar și vor avea parte de noroc și reușita. Astrele sunt aliniate in favoarea lor, oferindu-le oportunitați unice și caștiguri semnificative. Cu increderea in propriile lor capacitați și cu o abordare strategica, aceste zodii vor putea sa iși transforme…

Vremea se schimba radical in Romania! Dupa valul de caldura, vine frigul

10:35, 26.02.2024 - Vremea se schimba radical in Romania! Dupa valul de caldura, vine frigul in țara noastra. Iata ce temperaturi se vor inregistra in perioada urmatoare, dar și cum va fi vremea in perioada „Babelor”!

Vremea se schimba radical: ciclonul din Marea Mediterana ajunge luni in Romania

14:36, 11.02.2024 - Weeekendul 10-11 februarie a adus temperaturi foarte ridicate in Romania, cu mult peste cele normale in aceasta perioada. Temperaturile de pana la 23 de grade Celsius se datoreaza aerului cald ce vine dinspre nordul Africii, insa acest lucru se va schimba de luni, 12 februarie. Ciclonul prezent in bazinul…


Ce parere ai despre aceasta stire?