Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit ziarista Alexandra Năstase. Mamă a 2 copii, ar fi împlinit 40 de ani în mai

Publicat:

, jurnalista in cadrul , a murit inainte de a implini 40 de ani, dupa o lupta crancena cu o boala incurabila. a muncit de acasa pana in ultima zi de viața și a lasat in urma 2 copii, care nu vor ințelege momentan de ce mama lor nu mai le este alaturi.

Cu o experiența de 15 ani in presa, era extrem de apreciata in breasla sa pentru profesionalismul de care a dat mereu dovada.

In plina pandemie de coronavirus, a lucrat, la fel ca mulți jurnaliști, de acasa.

Nu a renunțat nicio clipa la…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Fiorentina plange » Directorul executiv a murit astazi. Maine ar fi implinit 58 de ani

17:50, 19.03.2024 - Joe Barone, directorul executiv american al Fiorentinei caruia i se facuse rau la hotelul echipei duminica, inaintea meciului cu Atalanta, a fost operat pe cord deschis in acea seara, dar medicii de la spitalul milanez San Raffaele nu l-au mai putut salva. Oficialul Viola s-a stins din viața marți.…

Ștefania, romanca moarta in incendiul din Italia, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei dintre flacari. Ce a facut, dupa ce apartamentul ei a luat foc

16:25, 16.03.2024 - Au aparut detalii halucinante despre incendiul din Italia. Ștefania, romanca care a murit, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei in momentul inncare a vpzut ca sunt in pericol. Iata ce a facut, duppa ce flacarile i-au curprins apartamentul. Din nefericire, cei patru au murit.

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Doi frați din India au fugit de acasa și s-au ratacit. A durat 13 ani pentru a-și regasi familia, ce au pațit

08:40, 29.02.2024 - Treisprezece ani le-a luat unor copii pentru a gasi, din nou, drumul spre casa, dupa ce fugisera de la domiciliu, incercand sa ajunga la bunica lor. Intr-o zi fierbinte de vara, in iunie 2010, doi copii indieni, suparați pe parinții lor pentru ca i-au lovit, au plecat de acasa.

(video) Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un grav accident in Ungaria: „Acasa au ramas 4 copii și o soție indurerata”

08:35, 27.02.2024 - Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un accident tragic care a avut loc in Ungaria. Potrivit informațiilor, un microbuz in care se aflau și moldoveni s-a tamponat violent cu o mașina. Totul s-a intamplat in dimineața zilei de 23 februarie.

Filmul atacului sangeros din Kansas City. Femeia care a murit avea 44 de ani si era un fan infocat al echipei locale. Printre raniti sunt si 11 copii

03:00, 16.02.2024 - Sarbatoare incheiata cu un masacru in Kansas City, Statele Unite! Un om a murit si cel putin 21 au fost raniti dupa o disputa intre mai multe persoane care a degenerat. S-au folosit arme de foc in mijlocul multimii care participa la parada organizata in onoarea campioanei la fotbal american. Doi adolescenti…

O moldoveanca de 43 de ani s-a inecat intr-un rau din Germania: Femeia avea acasa 4 copii

14:11, 15.02.2024 - O femeie de 43 de ani, originara din Republica Moldova și-a pierdut viața dupa ce a cazut intr-un rau din localitatea Sonneberg, Germania. Tragedia s-a produs in noaptea zilei de 11 februarie, scrie Bild .


Ce parere ai despre aceasta stire?