Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A comandat un seif de pe internet în valoare de 1.700 de dolari. A ÎMPIETRIT când a văzut ce se afla în el

Publicat:

Un serif din Ohio, , a comandat un seif de aproximativ doi metri pentru a-si tine carabinele in el.

Acesta a ramas fara cuvinte cand l-a deschis si a vazut pachete in forma de caramizi. Cand le-a deschis a descoperit ca in seif se aflau 120 de kilograme de marijuana in valoare de 425.000 de dolari.

„ Am fost in serviciul legii timp de 47 de ani si nu am vazut asa ceva pana acum. Modul de ambalare e chiar eficient, daca stai sa te gandesti: e rezistent la temperaturi inalte si probabil ca nici cainii nu pot simti mirosul drogurilor”, a declarat seriful .

Potrivit…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A cumparat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat doua. Cum a reușit?

06:35, 06.05.2024 - Un client al celor de la Cartier, prestigiosul producator de bijuterii, a avut un noroc incredibil, profitand e o eroare, cumparand cercei care costau peste 13.600 de dolari setul la un preț de circa 13 dolari, relateaza BusinessInsider .

A cumparat o casa de pe Amazon cu 15.000 de dolari. Ce a gasit cand a deschis „coletul”, imaginile au devenit virale

13:35, 19.04.2024 - Casele prefabricate se pare ca sunt la moda in Statele Unite, ținand cont ca chiriile au crescut uluitor in ultimii ani. Așadar, tot mai mulți americani au renunțat sa mai dea sute de mii de dolari pe o locuința modesta și sa-și cumpere case modulare, care pot fi achiziționate chiar și cu 10.000 de…

Lockheed caștiga un contract de aparare antiracheta din SUA in valoare de 17 mld. dolari

00:05, 16.04.2024 - Lockheed Martin LMT.N a primit un contract de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea urmatoarei generații de interceptoare care ar proteja Statele Unite impotriva unui atac cu rachete balistice intercontinentale, au declarat pentru Reuters doua surse din industrie informate despre acest subiect.

Cristina Șișcanu, șocata dupa ce a deschis un colet comandat de pe internet! Ce a gasit vedeta in pachet: „O mare țeapa”

20:41, 09.04.2024 - Cristina Șișcanu a fost șocata cand a deschis un colet comandat de pe internet. Vedeta a dezvaluit pe rețelele de socializare ce a gasit in pachetul respectiv. Iata ce a marturisit in cadrul unui videoclip postat in mediul online.

Astazi, eclipsa de soare. Din Romania o putem vedea doar pe Internet

10:15, 08.04.2024 - Astazi, 8 aprilie 2024, pasionații de astronomie din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada vor fi martorii unui eveniment astronomic spectaculos: o eclipsa totala de Soare. Cu toate acestea, in Romania, fenomenul va trece neobservat. Eclipsa totala de Soare este un eveniment rar și impresionant,…

Curiozitați despre Mexic. Lucruri pe care sigur nu le știai despre aceasta țara

20:46, 21.03.2024 - Mexic este o țara situata in America de Nord și foarte iubita de turiști. La nord de Mexic se afla Statele Unite ale Americii, iar la sud Guatemala și Belize. De asemenea, este cea mai nordica țara hispanica din America Latina. Afla alte curiozitați despre Mexic și lucruri noi in randurile de mai jos.…

Bitcoin continua sa scada. La ce valoare a ajuns, dupa trei zile consecutive in care a pierdut peste 1000 de dolari

19:10, 20.03.2024 - Bitcoin a scazut miercuri pentru a treia zi consecutiv, continuand declinul dupa maximul istoric de peste 73.000 de dolari de saptamana trecuta, in timp ce investitorii asteapta cu interes incheierea reuniunii de politica monetara a Rezervei Federale, transmite CNBC, preluat de News.ro.

Jeff Bezos a vandut actiuni Amazon in valoare de 4 miliarde dolari in ultima saptamana

13:15, 14.02.2024 - Miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a vandut in total actiuni Amazon in valoare de 4 miliarde de dolari in ultima saptamana, potrivit FT, scrie Ziarul Financiar. Mai exact, el a vandut 12 milioane de actiuni pentru un total de circa 2 miliarde de dolari, de vineri pana luni, dupa ce saptamana…


Ce parere ai despre aceasta stire?