10 idei inovatoare de start-up-uri în sectorul agroalimentar. Două companii vor fi premiate cu granturi de 15.000 de euro
Publicat:Pe 13 noiembrie 2018, incepand cu ora 9,30, in Sala Aula Magna, str.Domneasca 111, din cadrul Universitatii „Dunarea de Jos" din Galati, Fundatia SATEAN, in calitate de EIT Food Hub pentru Romania, organizeaza Demo Days: EIT Food RIS Innovation Grants, un eveniment de exceptie in domeniul inovarii agroalimentare.
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Bani fara taxe! Veniturile incasate de ONG-urile din Romania au sarit de 21 de miliarde de lei!
19:40, 23.04.2024 - Veniturile totale obtinute de ONG-uri au fost de peste 21 miliarde de lei la finalul anului 2022 - aproximativ 1,51% din Produsul Intern Brut al Romaniei, in usoara scadere fata de 2015 (1,59%), potrivit studiului „Romania 2024. Sectorul neguvernamental. Profil, tendinte, provocari” realizat de Fundatia…
Granturi de milioane de lei pentru 20 de antreprenori
19:25, 05.04.2024 - Administratorii a 20 de companii din diverse sectoare ale economiei au semnat contracte de finanțare in cadrul Programului de Susținere a Inovațiilor Digitale și Start-upuri Tehnologice, noteaza Noi.md. Aceștia vor primi granturi in valoare totala de 8,7 milioane lei și vor investi in economia țarii…
Galați: Peste 200 de studenti au participat la evenimentul organizat de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania
18:50, 29.03.2024 - Peste 200 de studenti au participat azi la evenimentul organizat de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania, in parteneriat cu Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati. Au participat europarlamentarii Maria Grapini, Ramona Strugariu si Siegfried Muresan. Dezbaterea a fost moderata de…
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”
15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.
Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’
15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…
Romania isi consolideaza pozitia geostrategica! Companii globale din sectorul energetic, interesate sa investeasca in țara noastra
19:05, 02.03.2024 - Romania isi consolideaza pozitia geostrategica! Companii globale din sectorul energetic, interesate sa investeasca in țara noastra Romania isi consolideaza pozitia geostrategica pentru intreaga regiune, iar o serie de companii globale din sectorul energetic sunt interesate sa investeasca in tara…
Rector interimar la Universitatea din Galați dupa scandalul de la ultimele alegeri
14:05, 21.02.2024 - Senatul universitar al Universitații „Dunarea de Jos” l-a desemnat pe profesorul universitar Daniela-Laura Buruiana in funcția de rector interimar, pentru o perioada de pana la trei luni, pana la organizarea de noi alegeri