Tarta Tatin - Stiri si informatii despre Tarta Tatin | prima pagina Ultima actualizare: 14:26:19, 08.05.2024
17:45, 30.12.2023
Desert sofisticat pentru masa de Revelion: Tartă Tatin cu mere caramelizate
Tartă Tatin aparține bucătăriei franțuzești și este un desert sofisticat pentru masa de Revelion. Se spune că a fost creată accidental la hotelul Tatin din Lamotte-Beuvron prin anii 1880. Delicioasă, fină și ușor…
22:05, 14.06.2022
Tartă Tatin de roșii cherry cu cimbrișor și caș dulce. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 14 iunie 2022
În ediția din 14 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit o rețetă Mămăliguță la cuptor cu ragu de pui, o rețetă de Involtini de zucchine cu ciuperci și carne de pui,…
11:04, 23.02.2017
Tarta Tatin înaltă (reţeta franceză originală)
Tarta Tatin este unul dintre deserturile clasice şi celebre ale lumii, care are două mari calităţi pentru gospodina de azi – este uşor de pregătit şi arată spectaculos. Se poate face din diferite fructe, dar reţeta…
11:04, 30.03.2016
Tarta Tatin cu caise din compot
Un desert foarte rapid, rafinat, surprinzător... Putem încerca astfel o adaptare a unei magice rețete clasice franceze la viteza vremurilor actuale. Rețeta originală se pregătește cu mere crude, dar preparatul…
16:20, 27.04.2015
10 preparate delicioase descoperite din greşeală
1. Crêpe Suzette În 1896, chelnerul de 16 ani Henri Charpentier a încercat să stingă o tigaie care luase foc. S-a întâmplat chiar în ziua în care Prinţul de Wales, aflat în vizită la Café de Paris din Monte…
18:55, 07.03.2015
REŢETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Tarta Tatin, "un dulce" la care ai voie în post
Tradiţia spune că celebra tartă, devenită un clasic al patiseriei franceze, a fost creată printun accident, la Hotelul Tatin din Lamotte-Beauvron, în Franţa anului 1898. Conform Culinar.ro, reţeta este una…
13:06, 24.11.2012
SĂNĂTATEA ÎN BUCATE. Tartă Tatin, o rețetă cu parfum de toamnă
Ingrediente: - mere - zahăr - unt - lichior de portocale - extract de vanilie - aluat de tartă Se aleg mai multe soiuri de mere, pentru un gust bogat și divers: unele puțin nsipoase, dar parfumate, altele foarte…
17:56, 09.06.2011
Tarta Tartin, una dintre cele mai dulci erori
Azi vă prezentăm o reţetă clasică franţuzească – Tarta Tatin. Tradiţia spune că Tarta Tatin a fost creată accidental, în 1898, în bucătăria Hotelului Tatin din Lamotte – Beuvron, Regiunea Sologne din Franţa. Hotelul…