Serviremod - Stiri si informatii despre Serviremod | prima pagina Ultima actualizare: 18:01:18, 09.05.2024
Idei și trucuri utile pentru a face cea mai bună rețetă de mucenici fierți
În România, gospodinele prepară două tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arată ca un colac cu miez de nucă şi miere, iar cei muntenești sunt fierți în apă cu mirodenii şi nucă. În rândurile…
dei și trucuri utile pentru a face cea mai bună rețetă de mucenici fierți
În România, gospodinele prepară două tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arată ca un colac cu miez de nucă şi miere, iar cei muntenești sunt fierți în apă cu mirodenii şi nucă. În rândurile…
11:25, 15.03.2023
Ce este sosul Muhammara și cum se prepară
Sosul Muhammara este, de fapt, o pastă de ardei roșu ușor picant, cu nucă și chimen. Originea acestui sos este destul de disputată, însă un lucru este cert: gustul este unic. Descoperă ce este Muhammara și cum…
17:00, 18.07.2014
REŢETĂ JAPONEZĂ: Pui cu sos teriyaki şi legume
Ingrediente:· Pui· Legume· Ulei · Sos teriyaki· Orez fiert la aburi – pentru servireMod de preparare:Se taie puiul fasii, se trage in tigaie cu putin ulei, apoi se adauga legumele si se tin pe foc…
11:42, 09.05.2014
Reţetă veche din Banat: Supă de ceai
Ingrediente: 1/2 l lapte sau smântânăUn cub de zahăr și Patina vanilie (esență sau zahăr vanilat)6-7 linguri mici cu frunze de ceai3-4 ouăFăină pentru servireMod de preparare:Într-o jumătate de liru de lapte ori…
12:14, 05.03.2013
REŢETA ZILEI: Halibut cu roşii coapte
Ingrediente:250g rosii cherry, taiate in jumatate Pregateste un „Pandișpan“ cu roșii savuros 2 linguri ulei de maslinesare si piper negru proaspat macinat2x200g bucati peste halibut1 catel de usturoi, taiat maruntfrunze…