Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

23:47, 28.05.2017

Provoacă restaurantele: meniuri cu fructe de pădure, vin şi carne de oaie

Consideraţia a fost făcută în cadrul workshopurilor destinate producătorilor, consumatorilor  şi actorilor din industria ospitalităţii organizate în cadrul Festivalului Primăvara din Grădină. În acest moment, nici…




12:43, 13.09.2016

Gastronomia de calitate, cheia dezvoltării agroturismului bihorean

Atelierul a avut loc în Cetatea Oradea, în cadrul Sărbătorii Recoltei. Moderator al evenimentului a fost Adrian Simon. Workshop-ul a fost organizat de Consiliul Judeţean Bihor prin Centrul Național de Informare…




11:00, 25.01.2015

Meniu "fabulos și gustos" al unui chef orădean reprezentând România la Târgul de turism de la Viena

Maestrul în arta culinară Samuiel Rus, managerul restaurantului "To Chefs" din Oradea, a conceput, pregătit și prezentat pentru vienezi un meniu reprezentativ pentru Bihor și pentru România la Târgul…