Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

00:02, 31.12.2016

Reţete de Revelion: Tort cu cremă fină de brânzică şi trufe de ciocolată

Ingrediente: blat: 8 oua, un praf de sare, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina,esentasirop: 250 ml apa, 250 g zahar, esenta romcrema: 250 g branza proaspata de vaci (crema),150 g zahar pudra cu aroma de vanilie,…




15:58, 30.12.2016

Reţete Revelion 2017: Top 5 preparate sofisticate din peşte pentru Noaptea dintre Ani

1. Pastrav la cuptor in sos cu doua feluri de branza Ingrediente 2 pastravi de cate 250-300 de grame 100 de grame de cascaval razuit 40 de grame de parmezan razuit 100 de ml. de smantana lichida, nefermentata (pentru…




11:44, 30.12.2016

Reţete Revelion: Prăjitură cu bezea şi frişcă

Ingrediente Pentru blat 250 g zahăr pudră 7 albuşuri 3 lingurioţet de mere 3 linguri amidon 1 praf de sare Pentru cremă 150 g ciocolată neagră 300 g smântână, pentru frişcă 200 g zahăr pudră 2-3 linguri cacao Mod…




23:28, 29.12.2016

Retete Revelion: Tort alb-negru

Ingrediente blat: 8 oua1 cana zahar2 ,1/2 cana faina1 praf copt2 linguri cacao1 esenta rom30 ml ulei1 praf sare Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.




10:57, 29.12.2016

Reţete Revelion 2017: Tort cu crema de nuci

Ingrediente Blat 8 oua 175 g zahar 150 g faina 25 g amidon de porumb 100 g miez de nuca macinat marunt o lingurita cu varf de praf de copt esenta de rom, un praf de sare Sirop 150 g de zahar 200 ml apa esenta de…