Potentiatul - Stiri si informatii despre Potentiatul | prima pagina Ultima actualizare: 14:01:41, 07.05.2024
13:20, 29.12.2017
Vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Parlament, despre Lucan: Procurorul de caz să nu negocieze cu mafia din sistemul medical
Vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, Emanuel Ungureanu a declarat că i se pare ”strigător la cer” că nimeni nu pare să cerceteze acuzaţiile de trafic de organe şi de luare de mită pe…
10:17, 29.09.2017
Șunca de Praga – sărată ocnă și plină de E-uri
Ca mai toate mezelurile, șunca de Praga este un aliment procesat. Plin de sare, E-uri, carne dezosată mecanic, potențiatori de arome și conservanți. Cu alte cuvinte, carnea din care este făcută această șuncă a…
12:22, 01.11.2016
SUNTEM „OTRAVITI” CU UN POTENTIATOR DE AROMA. CINEVA ARE INTERESUL SĂ NU NE INMULTIM!
Glutamatul monosodic sau E 621 este un potentiator de aroma si este adaugat in cantitati industriale la amestecurile de condimente si mirodenii, precum si supele la plic, condimente pentru peste, etc. Intr-un raport…
15:54, 16.03.2016
Bomba alimentara! Extras din avortoni, potentiator de aroma, informatii!
Vineri, 11 martie 2016, va prezentam in premiera informatii referitoare la utilizarea celulelor provenite din avortoni in industria alimentara, cosmetica si a vaccinurilor (articolul il puteti citi aici) . Informatie…
18:52, 18.01.2016
STUDIU. 85% din conservele de carne conțin o substanță cancerigenă! Ce se află de fapt în conserve!
Aproximativ 85% din conservele de carne de pe piață conțin nitrit de sodiu, care, în prezența proteinelor, se poate transforma într-o substanță care duce la apariția cancerului de stomac. Mai mult,…
11:34, 18.10.2015
GARUM - condimentul fabulos al Antichității. Ce știm azi despre „potențiatorii de gust” ai anticilor
Chiar dacă ți se pare greu de crezut, și Antichitatea a avut... potențiatori de gust. Ingrediente super-concentrate, care erau folosite pentru a da gustul dorit mâncărurilor. Scrierile antice le amintesc, iar...
11:39, 19.06.2014
Drogul din mâncare! Ce se întâmplă în creierul oamenilor când consumă alimente cu potenţiator de aromă
Monoglutamatul de sodiu sau E621. Pe scurt, acest “potentiator de aroma” este o substanta care “minte” creierul ca ai mancat ceva bun. Actioneaza asemanator unui drog, alterand nivelurile de neurotransmitatori…
17:54, 13.01.2014
Cele mai nocive mezeluri de pe piață. Ce conține parizerul sau kaizerul
Multe dintre alimentele existente pe piaţă respectă normele care ţin de gust şi de aspect, dar nu respectă normele care ţin de calitatea nutritivă a unui produs, fapt esenţial când vine vorba de mâncare. Cele mai…