Glicidamida - Stiri si informatii despre Glicidamida | prima pagina Ultima actualizare: 00:36:22, 03.06.2024
10:27, 21.09.2014
De ce sunt periculosi cartofii prajiti pentru sanatate
Cartofii care sunt prajiti la o temperatura mai mare de 120 de grade Celsius pot cauza cancer, sustin cercetatorii de la Universitatea Tehnica din Munchen. In interiorul acestora se produce o substanta numita "glicidamida",…
15:42, 07.07.2014
TREBUIE SĂ ȘTII! Ingredientul CANCERIGEN din cafea, cartofi prăjiți și mâncarea pentru bebeluși
Alimente precum cafeaua, biscuiții, pâinile crocante, cartofii prăjiți sau anumite produse alimentare pentru copii conțin acrilamidă, o chimicală care ar putea crește riscul dezvoltării cancerului, avertizează…
08:48, 27.01.2014
Mancarea reincalzita, un veritabil inamic
Uleiul de floarea-soarelui, fara de care nu ne putem imagina mancarea, devine foarte nociv la temperaturi mari. El elimina mai multe substate cancerigene. Acrilamida este una dintre ele. Organizatia Mondiala a…
15:09, 24.01.2014
Mâncarea reîncălzită, INAMICUL sănătăţii
Ultimele studii în domeniu arată că mâncarea prăjită este extrem de dăunătoare sănătăţii, însă prăjirea nu e singurul obicei alimentar vicios. Nici reîncălzirea mâncării în zilele următoare preparării nu e de preferat.…