Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:27, 21.09.2014

De ce sunt periculosi cartofii prajiti pentru sanatate

Cartofii care sunt prajiti la o temperatura mai mare de 120 de grade Celsius pot cauza cancer, sustin cercetatorii de la Universitatea Tehnica din Munchen. In interiorul acestora se produce o substanta numita "glicidamida",…




15:42, 07.07.2014

TREBUIE SĂ ȘTII! Ingredientul CANCERIGEN din cafea, cartofi prăjiți și mâncarea pentru bebeluși

Alimente precum cafeaua, biscuiții, pâinile crocante, cartofii prăjiți sau anumite produse alimentare pentru copii conțin acrilamidă, o chimicală care ar putea crește riscul dezvoltării cancerului, avertizează…




08:48, 27.01.2014

Mancarea reincalzita, un veritabil inamic

Uleiul de floarea-soarelui, fara de care nu ne putem imagina mancarea, devine foarte nociv la temperaturi mari. El elimina mai multe substate cancerigene. Acrilamida este una dintre ele. Organizatia Mondiala a…




15:09, 24.01.2014

Mâncarea reîncălzită, INAMICUL sănătăţii

Ultimele studii în domeniu arată că mâncarea prăjită este extrem de dăunătoare sănătăţii, însă prăjirea nu e singurul obicei alimentar vicios. Nici reîncălzirea mâncării în zilele următoare preparării nu e de preferat.…