Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

06:36, 24.06.2017

Trei deserturi răcoritoare de vară. Cum ne ajută delicioasa budincă rece a italienilor să combatem căldura

Scăderea temperaturii corpului în zilele toride de vară pare să fie o sarcină dificilă pentru mulţi dintre noi. Bucătarii ne recomandă să ne răcorim apelând la papilele gustative şi servind deserturi delicioase,…




04:13, 21.04.2017

Secretele şniţelului vienez, preparatul care a făcut înconjurul lumii

Şniţelul vienez este nelipsit din meniurile restaurantelor tradiţionale din Germania şi Austria. Acesta a făcut înconjurul lumii şi a fost reprodus sau reinterpretat de mii de bucătari. Dan Lechinţan, un chef din…




11:53, 05.04.2017

Drumul neobişnuit al unui ardelean spre fine dining: s-a pregătit să devină geograf, a trăit din ceasuri pictate manual, iar un job de vară l-a dus în…

Dan Lechinţan are 26 de ani şi este bucătar într-un restaurant din Germania. Drumul său spre bucătărie a fost unul cel puţin neobişnuit: s-a pregătit să devină artist, iar mai apoi geograf, a trăit din ceasuri…




06:32, 30.03.2017

Secretele ciorbei de fasole în pâine. De ce este importantă folosirea afumăturii

Pâinea de dimensiuni mici plină cu ciorbă aburindă de fasole cu afumătură este un „must have” în meniurile din restaurantele tradiţionale din ţară. Dan Lechinţan, chef la un restaurant din Germania, are câteva…