Comincearca - Stiri si informatii despre Comincearca | prima pagina Ultima actualizare: 01:06:31, 09.05.2024
16:35, 31.10.2023
Reţetă de brassói – friptură braşoveană cu cartofi
Brassói este un fel de mâncare unguresc, un amestec de carne de porc şi cartofi. Brassói înseamnă în limba română Braşov şi există o legătură între felul de mancare şi oraşul de la poalele Tâmpei, dar nu una foarte…
15:21, 24.10.2023
Reţetă rapidă de plăcintă cu brânză
Prijesnac, razljevuša sau razljevak? Orice nume ar avea, această plăcintă originară din spaţul ex-iugoslav este perfectă și gata în cinci minute. Varianta sârbă, pita razljevuša, este ideală atât pentru micul dejun,…
12:51, 13.10.2023
Reţetă de ardei umpluţi şi chiftele în sos de roşii
Ardeii umpluți și chiftelele în sos de roșii sunt preferatele multor persoane. Cum ar fi să le puteţi avea preparate împreună? De aceea, vă prezentăm o reţetă simplă şi uşor de făcut de ardei umpluţi şi chiftele…
11:56, 06.10.2023
Caserolă cu carne tocată și smântână la cuptor. E gata în 30 de minute
Când vine weekend-ul și nu doriți să petreceți mult timp în bucătărie, această rețetă poate fi soluția ideală. Se prepară ușor și simplu, iar puțini pot rezista acestui preparat delicios.Prânzul va fi pe masa voastră…
14:39, 28.07.2014
REŢETA ZILEI: Chec cu măsline şi brânză
Ingrediente:200 g făină2 ¾ lingurițe cu praf de copt¾ linguriță cu sare4 ouă (la temperatura camerei)125 ml lapte6 ½ linguri cu ulei de măsline2 felii de șuncă tăiate mărunt (optional)160 g brânză cheddar rasă100…
14:36, 28.03.2014
REŢETA ZILEI DE POST: Budincă de cacao
Ingrediente:2 avocado curățați2 linguri cu ulei vegetal (sau ulei de cocos ori avocado)80 ml sirop de agave/arțar/miere3 curmale hidratate în apă caldă pentru 15 minute90 g cacao2 lingurițe cu extract de vanilie125-250…