Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zici că e o copilă! Cum a apărut Mirela Boureanu Vaida la emisiunea "Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

este extrem de iubita în rândul telespectatorilor, iar acest lucru a transformat-o într-una din cele mai populare moderatoare TV. Vedeta a avut o aparitie neobisnuita în emisiunea "Mireasa pentru fiul meu".

arata foarte bine la vârsta de 33 de ani si poate adopta tinute copilaresti. Aparitia ei de astazi la emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" a fost pe placul concurentilor care au privit-o cu mare drag.

a ales un accesoriu pentru par pe care îl…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a aparut sotia lui Dani: „Imi iau revansa! Peisajul este de poveste”

18:45, 22.04.2024 - La mai puțin de un an de la superba nunta organizata pe malul unui lac din apropierea Capitalei, Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Superba vedeta a facut furori cu cea mai recenta apariție, iar primul care a reacționat a fost chiar soțul ei. Ce intrebare i-a pus prezentatorul matinalului…

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

S-a casatorit Andreea Balan cu Victor Cornea?

11:36, 15.02.2024 - S-a casatorit Andreea Balan cu Victor Cornea? Andreea Balan este mai fericita ca niciodata, deja de aproape un an. Artista are o relație cu Victor Cornea, iar cei doi sunt extrem de indragostiți. Vedeta iși insoțește iubitul prin lume, la turneele importante de tenis, de cate ori programul ii permite…

Mireasa, sezon 7. Ce se intampla cu casnicia lui Dima și a Sabrinei. Ce a aparut pe conturile lor de socializare

17:25, 14.02.2024 - Dima și Sabrina, concurenții sezonului 7 Mireasa, sunt mai romantici ca oricand. Cei doi soți și-au incantat susținatorii cu imaginile publicate pe rețelele sociale de Ziua Indragostiților.


Ce parere ai despre aceasta stire?