Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viktor Orban: Gardul Ungariei poate fi gata în două săptămâni

Publicat:

Gardul pe care Ungaria il va ridica la granita cu Romania poate fi gata in doar doua saptamani. Cel putin asa sustine premierul maghiar Viktor Orban, care da asigurari ca tara lui poate reactiona rapid in fata valurilor de refugiati. Discutiile despre ridicarea acestui gard dureaza de mai bine de jumatate de an, iar Viktor Orban spune ca Ungaria este gata sa construiasca garduri pe toata lungimea granitei.

„Consider ca trebuie sa intarim sistemul de garduri, ca sa-l putem apara si pe portiuni mai mari. Si fiindca nu putem exclude posibilitatea ca migrantii sa vina prin Romania si nu stim daca…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog CFR Cluj - Universitatea Craiova, in etapa 1 din play-off-ul SuperLiga

19:36, 16.03.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se intalnesc in prima etapa a play-off-ului SuperLiga Romaniei. Ambele formații au șanse sa caștige titlul, iar o victorie este imperativa pentru ambele formații. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Ultimele meciuri pentru Dinamo și Constanța in grupele EHF European League!

11:46, 05.03.2024 - Dinamo joaca marți de la ora 19:45 impotriva lui Sporting Lisabona in ultima etapa din grupele principale ale EHF European League. CSM Constanța va evolua de la 21:45 in Germania cu Fuchse Berlin. Ambele meciuri vor fi transmise in direct de Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport și vor fi liveTEXT…

Imagini spectaculoase de la Iași » Dinamo, intalnire speciala cu suporterii

22:50, 29.02.2024 - Delegația lui Dinamo a ajuns la Iași pentru meciul cu Poli, care va avea loc vineri, 1 martie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. La Iași, „cainii” s-au intalnit cu suporterii și au cantat impreuna, au aprins torțe roș-albe și s-au distrat…

SuperLiga: CFR Cluj vs Dinamo - „Cainii rosii” cauta surpriza in Ardeal

08:25, 23.02.2024 - CFR Cluj - Dinamo, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Romaniei, este programat, vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

SuperLiga: Dinamo vs Otelul - Ambele echipe vin dupa prima victorie in 2024

08:25, 18.02.2024 - Dinamo - Otelul, meci contand pentru etapa a 26-a din campionatul Romaniei, este programat, duminica, 18 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?