Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Adriana Bahmuțeanu, cu ochii în lacrimi la căpătâiul lui Marian Dârță: ”Era un nebun frumos și excentric”

Publicat:

Adriana Bahmuțeanu a mers sa își la revedere de la bunul sau prieten, Marian Dârța, lânga care a trait momente de neuitat.

Prezentatoarea TV a mers la capatâiul &"stilistului vedetelor&", unde a varsat lacrimi amare și și-a adus aminte de cele mai frumoase momente pe care le-a petrecut alaturi de Marian.

&"Am trait momente foarte frumoase, dormea la mine, ne-am casatorit câinii. Era un nebun frumos și un excentric, era un zapacit care dansa pe cuburi în discoteci, întotdeauna gasea el o nebunie, mi-ar placea sa mi-l…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Anunțul facut de Mihai Bobonete dupa 15 ani de casnicie cu Catalina. „Am avut și ani de zile in care am trait viețile separat”

10:35, 09.03.2024 - Mihai Bobonete și Catalina sunt casatoriți de 15 ani și se cunosc de 30 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie discreta. In cadru unui interviu acordat revistei VIVA!, Mihai Bobonete a vorbit despre viața de familie dupa ce copiii lui au venit pe lume.Actorul și soția lui se cunosc de 30 de ani,…

Cum a aflat fiul Ilincai Vandici despre divort. Vedeta de la Kanal D, dezvaluiri neasteptate: „Ce poate fi mai frumos de atat?”

00:15, 08.03.2024 - Ilinca Vandici a dezvaluit pentru prima data in spațiul public cum a decurs divorțul dintre ea și Andrei Neacșu pentru fiul lor, Zian. Prezentatoarea TV de la Kanal D a vorbit fara perdea despre durerea resimțita de micuțul baiat. A apelat la ajutorul unui specialist și a acționat intocmai cum i s-a…

VIDEO La 34 de ani, a spus adio tenisului cu ochii in lacrimi

12:45, 05.03.2024 - Ocupant al locului 242 in ierarhia mondiala, Steve Johnson a fost eliminat in semifinalele calificarilor de la Indian Wells, iar la finalul partidei cu Emilio Nava a spus adio tenisului de camp. Desparțirea nu a fost una deloc ușoara, jucatorul in varsta de 34 de ani fiind surprins plangand.

PSD Salaj: -O primavara cu bucurii și momente frumoase alaturi de cei dragi!

08:55, 01.03.2024 - Aceasta zi speciala care marcheaza inceputul primaverii sa fie moment de renaștere a optimismului, a iubirii și a speranței. Va doresc o primavara cu bucurii și momente frumoase alaturi de cei dragi! Ionel Ciunt, Președinte PSD Salaj Acest articol PSD Salaj: -O primavara cu bucurii și momente frumoase…

Oana Ionița, cu ochii in lacrimi la TV. A divorțat oficial de Florin Budnaru, dar are un mare regret. Prin ce suferința trece

16:16, 23.02.2024 - Oana Ionița, fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor, a divorțat oficial de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru, dar sufera teribil. Iata care e motivul și ce a dezvaluit cu lacrimi in ochi in timpul celei mai recente apariții televizate!

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.

Adriana Bahmuțeanu l-a refuzat pe Ștefan Banica jr. De ce nu au avut o relație, deși el i-a facut avansuri: „Ma tot suna, ma cauta”

12:05, 08.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu i-a refuzat avansurile lui Ștefan Banica jr. acum ani de zile. Totul s-a intamplat cand cei doi erau divorțați, el tocmai se desparțise de Mihaela Radulescu, care deja incepuse o relație cu Elan Schwartzenberg. O idila mai puțin cunoscuta in showbiz e cea dintre Adriana Bahmuțeanu…


Ce parere ai despre aceasta stire?