Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde trebuie să pui frigiderul în casă? Greșeala pe care o fac aproape toți

Publicat:

Frigiderul este unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice din locuința, fiind folosit zilnic pentru a pastra alimentele la o temperatura optima. De aceea, este important sa știm cum sa il amplasam corect, pentru a ne asigura ca funcționeaza la capacitate maxima și pentru a evita risipa de energie. Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac oamenii atunci cand amplaseaza frigiderul este sa il lipeasca de perete. Acest obicei poate duce la o serie de probleme pentru aparat. Iata la ce distanța trebuie sa fie, de fapt, frigiderul de perete.La ce distanța trebuie sa fie amplasat,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Peste 9.000 de angajați ai CEO revin la lucru, deși producția de energie este in avarie

09:20, 07.05.2024 - Angajații Complexului Energetic Oltenia (CEO) revin la lucru de marți, dupa mini-vacanța de Paște, acordata de catre administrație. Au fost cele mai multe libere din ultimul deceniu pentru mineri și energeticieni. Mini-vacanța a fost pusa atat pe seama sarbatorii, dar și pentru ca la nivelul companiei…

La ce distanța fața de gard se planteaza vița-de-vie. Mulți romani fac o greșeala uriașa

19:10, 12.04.2024 - Vița de vie are nevoie de multa atenție pentru a avea o cultura bogata. Lumina și caldura sunt doi factori esențiali, dar și distanța fața de gard. Aflați in randurile urmatoare toate detaliile de care aveți nevoie daca doriți sa plantați vița de vie. Unde plantam vița de vie Atunci cand alegem unde…

ANM anunța o noua schimbare a vremii in Romania. Val de caldura cu posibile recorduri de temperatura

16:40, 05.04.2024 - Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat o noua schimbare a vremii in Romania.Potrivit acesteia, un val de aer cald va cuprinde Romania. Temperaturile vor depași zilele urmatoarele 30 de grade.

Iți dorești un birou impecabil? Alege accesorii și instrumente de birou personalizate

15:55, 25.03.2024 - Biroul tau nu este doar un simplu spațiu de lucru. Este un loc in care petreci cel puțin 8 ore in fiecare zi. Un loc care te inspira și te ajuta sa creezi cele mai bune idei. Așadar, este important sa-l transformi intr-un spațiu confortabil și placut. Cum reușești acest lucru? Alegand accesorii și instrumentele…

Schema de 3 miliarde de euro pentru energia regenerabila / Razvan Nicolescu, expert in energie: Suntem pe cale sa repetam o mare greșeala

14:11, 12.03.2024 - Cele 3 miliarde euro, cat reprezinta schema de finanțare a contractelor de diferența pentru proiecte noi in fotovoltaice și eoliene, pot fi folosite mult mai bine, in interesul Romaniei și al Europei, depașind angajamentul asumat de 5000 MWh, capacitate instalata, considera Razvan Nicolescu, expert…

Temperatura maxima la care ai voie sa gatești cu uleiul de masline extravirgin. Altfel se va arde mancarea, ce greșeala fac gospodinele

17:00, 09.03.2024 - Multe gospodine fac greșeala de a folosi ulei de masline la gatitul a diverse mancaruri, fara a ști ca trebuie sa respecte un așa-zis punct de fum cand seteaza flacara la aragaz sau cuptor. Care este temperatura maxima la care ai voie sa incalzești uleiul de masline extravirgin. Cum este folosit uleiul…

Topul celor mai sanatoase branze din lume, publicat de cercetatorii germani

21:05, 12.02.2024 - In același timp, branza este apreciata nu doar pentru gustul sau delicios, ci și pentru beneficiile pe care le poate aduce sanatații. Multe tipuri de branza sunt bogate in proteine, calciu, vitamine și grasimi sanatoase, contribuind astfel la menținerea unei diete echilibrate. De aceea, in ultimii ani,…

O legatura curioasa intre depresie și temperatura corpului

17:50, 08.02.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea California din San Francisco (UCSF) susține ca exista o legatura intre simptomele depresiei și temperatura corpului. Ei au analizat datele provenind de la 20.800 de persoane din 106 țari, timp de șapte luni. La finalul studiului, autorii acestuia au ajuns…


Ce parere ai despre aceasta stire?