Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român a fost arestat în Italia, pentru că și-a bătut iubita cu un scaun. Motivul i-a lăsat mască pe polițiști

Publicat:

Un roman a fost arestat in Italia, dupa ce i-a aplicat iubitei o bataie zdravana. Barbatul și-a pierdut mințile, dupa ce femeia s-a urcat pe scena alaturi de un stripper, in timpul unei petreceri de 8 martie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz revoltator in Italia! Un roman a fost arestat, dupa ce a batut cu bestialitate un barbat

22:35, 11.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! Un roman a batut cu bestalitate un barbat, pana cand a ajuns in stare critica. Agresorul a fost arestat de polițiștii italieni. Acesta a intrat in casa barbatului pentru a-l jefui. Victima a murit in urma cu puțin timp.

Liderul gruparii Sportivilor, batut in Italia de o banda de hoți din Romania / Cum a ajuns Mircea Nebunu in mijlocul unei reglari de conturi!

22:50, 09.04.2024 - Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, in Italia, de membrii unei bande de hoți din Romania, in contextul unei reglari de conturi. Motivul scandalului ar avea legatura cu o presupusa taxa de protecție.

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Un roman traiește un adevarat coșmar - Un alt barbat i-a furat identitatea, a plecat in Italia și l-a lasat cu datorii de 800.000 de euro

07:05, 28.03.2024 - Un furt de identitate care a avut loc in urma cu 20 de ani, o viața "paralela" traita sub numele altcuiva și o factura fiscala de-ți tremura incheieturile: acesta este filmul escrocheriei in care C.B., un cetațean roman de 40 de ani care locuiește in Valdelsa, a fost protagonistul. Potrivit Radio…

Mircea Lucescu și-a anunțat revenirea pe banca – Motivul pentru care a refuzat o echipa importanta

18:21, 22.03.2024 - Mircea Lucescu este liber de contract de aproape cinci luni și nu duce lipsa de oferte. Cel mai longeviv antrenor roman a anunțat in presa din Italia ca in luna iunie va reveni pe banca tehnica.

Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța”

10:11, 22.03.2024 - Continue reading Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța” at Info real.

Roman arestat in Italia, dupa ce ii transforma in sclavi pe muncitori! Ii punea la cules de portocale și le fura banii

10:35, 22.02.2024 - Un roman a fost arestat in Italia sub acuzația de exploatare a muncitorilor și transformarea lor in sclavi in timp ce lucrau la cules de portocale. Barbatul nu numai ca ii supunea pe acești muncitori la condiții de munca inumane, ci și le fura banii, conform informațiilor furnizate de autoritați.

Roman, arestat in Italia dupa ce a furat un pui rotisat. Motivul pentru care instanța l-a iertat

14:05, 21.02.2024 - Un roman in varsta de 33 de ani a fost saltat de polițiști dintr-un supermarket Il Gigante din Bergamo, dupa ce a fost prins incercand sa fure un pui intreg rotisat și mai multe produse de igiena personale, cum ar fi creme hidratante și tonice pentru barbierit, relateaza Știri Diaspora. Conform relatarilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?