Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nou atac cu bomba in Rusia - un politist mort, altul grav ranit

Publicat:

Un nou atac cu bomba a avut loc, vineri, in Rusia, de aceasta data intr-o suburbie din Moscova. Un politist a fost ucis, iar altul a fost grav ranit, dupa ce un sofer deocamdata necunoscut a aruncat din masina un dispozitiv explozibil, anunta investigatorii.

Conducatorul auto a aruncat cu bomba in politisti in timp ce acestia ii verificau documentele, transmite .

Incidentul s-a petrecut in orasul Zheleznodorozhny de langa Moscova, a precizat un purtator de cuvant al Comitetului de Investigatii.

Unul dintre politisti a murit, in timp ce al doilea agent…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii continua sa dea vina pe ucraineni pentru atacul ISIS din Moscova. Comisia de Investigații susține ca are „dovezi”

17:16, 28.03.2024 - Rusia susține ca are „dovezi” ca barbații inarmați care au ucis peste 140 de persoane intr-un atac asupra unei sali de concerte din Moscova saptamana trecuta au legaturi cu „naționaliștii ucraineni”, scrie SkyNews care citeaza presa de stat din Rusia.

Zi de doliu național in Rusia dupa atacul terorist. Bilanțul victimelor a crescut

11:45, 24.03.2024 - Duminica, in Rusia este zi de doliu național dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea Statul Islamic. Bilanțul morților a depașit 130.

Bilanț teribil al masacrului din Rusia – 143 de morți și tot atația raniți – 11 suspecți au fost prinși

19:56, 23.03.2024 - Atac in Rusia la Crocus City Hall. 11 persoane suspectate ca au comis vineri atacul mortal din apropiere de Moscova au fost retinute, sustine FSB, serviciul federal de securitate. Intre timp, bilanțul celor uciși a crescut la 144 morti si 145 de raniti. Sala de concerte din Moscova unde a avut loc atacul…

Un spectator a neutralizat un atacator din sala de concerte unde a avut loc atentatul, spune un oficial moscovit

19:31, 23.03.2024 - Un spectator la concertul unde a avut loc atacul de la Crocus City Hall din Moscova „l-a neutralizat pe unul dintre teroriști”, potrivit Comitetului de Investigații din Rusia, o autoritate federala de ancheta.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Atacul de la Moscova. Bilanțul morților a crescut la 115

12:50, 23.03.2024 - Bilantul atacului de la Crocus City Hall a ajuns la 115 morti, a anuntat Comitetul de ancheta rus, citat de BBC. Presedintele Vladimir Putin a fost informat ca 11 persoane au fost retinute, patru fiind arestate, a transmis seful Serviciului de Securitate FSB.  Mai mulți barbati imbracați in haine de…

Atacurile sangeroase care au zguduit Rusia in ultimele doua decenii

22:26, 22.03.2024 - Atacul armat de vineri seara de la o sala de concerte de langa Moscova, soldat cu cel putin 40 de morti este cel mai recent incident dintr-o serie care se intinde pe ultimii 20 de ani in care sute de civili au fost ucisi.Un infografic realizat de Reuters si publicat de Radio Europa Libera arata cele…

„Maniacul de pe Volga”, criminalul in serie care a ucis 31 de batrane, a fost condamnat la inchisoare pe viața

21:16, 21.03.2024 - Curtea Suprema a republicii ruse Tatarstan l-a condamnat joi, 21 martie, la inchisoare pe viața pe celebrul criminal in serie Radik Tagirov, supranumit "Maniacul de pe Volga", relateaza The Moscow Times.Tagirov, originar din Kazan, capitala Tatarstanului, a fost gasit vinovat de uciderea a 31 de batrane,…


Ce parere ai despre aceasta stire?