Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un pasager easyJet, cu un bebeluş în braţe, ar fi fost lovit cu pumnul în faţă de un angajat al aeroportului din Nisa

Publicat:

Un pasager al companiei aeriene low-cost easyJet, cu un bebelus in brate, ar fi fost lovit cu pumnul in fata de un angajat al aeroportului Nisa, relateaza . O fotografie cu incidentul a fost publicata online.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a dus respectul pentru uniforma: un tanar de 16 ani a lovit, cu pumnul in fața, un jandarm

19:55, 01.05.2024 - Un jandarm a fost lovit in fața, cu pumnul, de un tanar in varsta de 16 ani. Minorul a fost arestat preventiv pentru ultraj, fiind acuzat ca l-a agresat fizic, pe o strada din Medgidia, pe reprezentantul autoritații publice. Potrivit IPJ Constanta, la data de 30 aprilie, procurorul de caz din cadrul…

Un adolescent din Constanța a fost arestat preventiv, dupa ce a lovit cu pumnul in fața un jandarm

16:41, 01.05.2024 - Un adolescent de 16 ani din Constanța a fost arestat preventiv pentru ultraj. Tanarul ar fi agresat fizic, pe o strada din Medgidia, un jandarm, pe care l-ar fi lovit cu pumnul in zona feței, scrie Agerpres.

Soferul unui autobuz de transport in comun din Timișoara, operat de urgența dupa ce a fost lovit de un pasager

17:25, 29.04.2024 - Soferul unui autobuz de transport in comun din Timisoara a fost lovit de un pasager, in urma unui conflict izbucnit intre cei doi. Soferul a fost ranit si dus la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au deschis dosar penal si il cauta pe agresor.

Soferul unui autobuz de transport in comun din Timișoara, lovit de un pasager, in urma unui conflict: Agresorul este cautat de politisti

16:40, 29.04.2024 - Soferul unui autobuz de transport in comun din Timișoara, lovit de un pasager, in urma unui conflict: Agresorul este cautat de politistiSoferul unui autobuz de transport in comun din Timisoara a fost lovit de un pasager, in urma unui conflict izbucnit intre cei doi.

Tornade devastatoare fac ravagii: 5 morți, printre care un bebeluș - VIDEO

10:40, 29.04.2024 - Cinci persoane, inclusiv un bebeluș de 4 luni, au fost ucise duminica de o serie de tornade care au lovit centrul Statelor Unite. Furtunile violente au maturat patru state, generand mai multe tornade, dintre care doua extrem de puternice au lovit statul Nebraska.

Un fost angajat al Prefecturii Suceava a murit dupa ce a fost lovit de o mașina in ...

11:05, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 66 de ani și-a pierdut viața in dimineața zilei de luni dupa ce a fost lovit de o mașina. Accidentul mortal s-a produs in jurul orei 6.30, in apropiere de trecerea de pietoni de la Torino, din cartierul Burdujeni. Șoferul in varsta de 29 de ani, din Plopeni, care conducea un ...

FOTO | S-a nascut cel mai norocos bebeluș din lume: A venit pe lume intr-un loc incredibil

04:05, 05.03.2024 - A venit pe lume cel mai norocos bebeluș.Un pilot cu viteza de reacție a ajutat la nașterea unui bebeluș in timpul zborului. Pilotul Jakarin Sararnrakskul a asistat la nașterea copilului pe un zbor VietJet de la Taipei la Bangkok. Jakarin Sararnrakskul pilota un avion VietJet de la Taipei, Taiwan,…

Tatal lui Taylor Swift este acuzat ca a lovit cu pumnul un fotograf

09:51, 27.02.2024 - O ancheta a fost deschisa, marti, in Australia dupa ce un fotograf s-a plans ca ar fi fost agresat de tatal cantaretei americane Taylor Swift, a anuntat politia citata de AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?