Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIM OMAGIU O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer

Publicat:
ULTIM OMAGIU O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer

Dumnezeu sa te așeze intr-un loc special, de unde sa ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit și prețuit. The post ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu

23:06, 02.05.2024 - Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu The post ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu first appeared on Informatia Zilei .

UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!

22:45, 02.05.2024 - Suntem alaturi de bunul nostru prieten, Catalin la desparțirea de tatal drag, ARON LUNGU The post UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! first appeared on Informatia Zilei .

Doliu in familia Universitatii Craiova! Florin Oprea a incetat din viata

09:50, 23.04.2024 - Ziua de marti a debutat cu o veste trista pentru suporterii Universitatii Craiova si nu numai. Portarul Campioanei Unei Mari Iubiri, Florin Oprea, tocmai ce a incetat din viata la varsta de 76 de ani. Anuntul a fost facut si de catre fiul sau, Alin Oprea, intr-o postare pe o retea de socializare. „Inima…

AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci.

13:10, 06.04.2024 - Austria servește drept un important centru pentru activitațile de spionaj rusesc in Europa. The post AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci. first appeared on Informatia Zilei .

Pastila pentru suflet, 1 aprilie. Pilda zilei: Unde locuiește Dumnezeu?

07:55, 01.04.2024 - Pilda zilei: Unde locuiește Dumnezeu? Un preot a fost odata musafirul unor invatati. Aici el ii surprinse cu o intrebare: „Unde locuieste Dumnezeu?”. Ei incepura sa rada de el: „Ce spuneti? Priviti, intreaga lume este plina de slava Lui”. Si acel preot raspunse el insusi la propria-i intrebare: „Dumnezeu…

BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața

13:05, 25.03.2024 - Autor al consacratei „Istorii critice a literaturii romane” – despre cinci secole de literatura, Manolescu a murit dupa ce recent a facut o criza cardiaca. The post BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Pastila pentru suflet. Pilda zilei: In sus, in jos si imprejur 

08:55, 24.03.2024 - Intr-un sat, odata, intre multi necredinciosi se afla si un om al lui Dumnezeu...Vremurile erau grele si oamenii se framantau si se jeluiau, de nu mai ispraveau.Singur numai credinciosul era linistit si-si cauta de treaba. Intr-o zi, unul din consatenii lui ii zise:- Cum de poti sta tu asa?Iar el i-a…

Power Couple Romania, 12 martie 2024. Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache. De la ce a pornit cearta dintre cei doi

22:20, 12.03.2024 - Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache in ediția 17 din Power Couple Romania de pe 12 martie 2024. Haosul s-a dezlanțuit, iar tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime inca din primele minute ale probei „De la inima la inima”.


Ce parere ai despre aceasta stire?