Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ulimă oră: Cursă cu probleme. Zeci de oameni sunt blocaţi pe aeroport, de mai bine de 17 ore!

Publicat:

Zeci de oameni sunt blocati pe aeroportul Kogalniceanu din Constanta. Trebuiau sa plece spre Londra inca de aseara, de la ora 20, insa avionul nu a mai putut decola pentru ca a luat o pasare la aripa.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO/VIDEO Vremea severa a facut prapad in țara. Mașini luate de viituri și oameni blocați in case

08:35, 06.05.2024 - Vremea rea a creat probleme grave in mai multe regiuni ale țarii. Ploile au facut prapad in județul Prahova, acolo unde mai multe mașini au fost luate de o viitura puternica. In zona au cazut peste 50l/mp de apa, iar localnicii, extrem de speriați, au ramas blocați in propriile case.

Turiști polonezi, blocați in zapada. Echipajele Salvamont intervin intr-o cursa contracronometru

20:05, 02.05.2024 - Trei turisti polonezi au ramas blocati in zapada pe Valea Cerbului, o echipa de salvatori montani plecand pe munte pentru a-i recupera. Citește și: Pitești. Accident langa ZOO  O echipa formata din doi salvatori montani a plecat catre ei de la Baza Salvamont Baba Mare, iar interventia de recuperare…

Candidații Partidului Campina Curata, lansați oficial in cursa pentru Consiliul Local

22:55, 27.04.2024 - Într-o maniera deosebita, au fost prezentanți cei 24 candidați la un loc de consilier local. &"Este un eveniment impotant, primul de acest fel din viața acestui partid nou înființat. Aceasta este echipa care va accede în Consiliul Local pe 9 iunie. Este o echipa frumoasa, puternica,…

CULTURA BRITANICA In ciuda numeroaselor probleme, British Museum are un nou director

10:41, 30.03.2024 - Nicholas Cullinan, actualul director al National Portrait Gallery din Londra, a fost desemnat in funcția de director al British Museum, a anunțat  instituția britanica. The post CULTURA BRITANICA In ciuda numeroaselor probleme, British Museum are un nou director first appeared on Informatia Zilei .

Avocat trimis in judecata pentru camatarie. A lasat fara case cel puțin 12 oameni sarmani sau cu diverse probleme

17:11, 06.03.2024 - Un avocat din Bihor, secretara lui, un notar si doi interlopi au fost trimisi in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea, dupa ce au lasat fara case cel putin 12 persoane vulnerabile, prin camatarie, santaje si inselaciuni.

Cutremur la DNA Constanța. Demisii in bloc și o pensionare, dupa delegarea unui șef contestat. Andrei Bodean: „Suntem oameni serioși“

11:05, 28.02.2024 - Cinci procurori din cadrul DNA Constanța au demisionat, iar al șaselea procuror și-a depus cererea de pensionare. Procurorii au demisionat in semn de protest fața de numirea lui Mihai Stanciu ca procuror-șef.

Sebastian Stan a fost premiat la prestigiosul Festival Internațional de Film de la Berlin. ”Pentru un baiețel din Romania inseamna mult”

10:50, 27.02.2024 - Sebastian Stan a primit Ursul de Argint la prestigiosul Festival Internațional de Film de la Berlin. Starul cinematografiei mondiale, actorul de origine romana a fost recompensat pentru cea mai buna interpretate in rol principal, pentru pelicula americana ”A Different Man”. La cea dea 74-a ediție a…


Ce parere ai despre aceasta stire?