Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucuri prin care poţi reduce stresul şi dormi mai bine

Publicat:

Stresul face parte din viata noastra. Ne afecteaza emotional, fizic si comportamental. Un nivel rezonabil de stres poate fi un factor pozitiv care ne ajuta sa ne energizam astfel incat sa ne atingem telurile pe care ni le propunem. Insa, prea mult stres ne tine in tensiune tot timpul, ajungem sa suferim de anxietate si sa nu mai dormim cum trebuie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cancelarul Austriei și-a pus UE in cap! Parlamentul European i-a trimis un ultimatum

09:55, 26.04.2024 - Parlamentul European a trimis joi, 25 aprilie, o scrisoare liderilor Austriei in care ii indemna sa oblige Raiffeisen Bank International (RBI) sa-și inceteze activitațile in Rusia, in conformitate cu sancțiunile UE. Grupul bancar din Viena, cea mai mare banca occidentala ramasa in Rusia, a fost supus…

Terapia care o ajuta pe Andreea Perju! La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se liniști / VIDEO

23:35, 14.04.2024 - Andreea Perju vorbește despre terapia care o ajuta. La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se relaxa. Blondina a terecut prin momente delicate, dupa ce in urma cu aproximativ cinci luni de zile, tatal ei a decedat.

EFICIENȚA ECONOMICA In acest an, Ministerul Agriculturii va reduce ANT-ul pentru bovinele de lapte

11:46, 26.03.2024 - Florin Barbu, a dat asigurari ca, in zilele urmatoare, incepe plata ajutorului național tranzitoriu bovine, ANT, pentru anul 2023. The post EFICIENȚA ECONOMICA In acest an, Ministerul Agriculturii va reduce ANT-ul pentru bovinele de lapte first appeared on Informatia Zilei .

Generația '90, cea mai fidela pacienta a psihologilor. „Foarte mulți vin cu aceasta problema“

19:30, 15.03.2024 - Numarul romanilor care apeleaza la ajutorul psihologilor a crescut considerabil in ultimii ani. Stresul de la locul de munca, ritmul accelerat al vieții sau problemele din viața cotidiana ii fac pe aceștia sa apeleze la specialiști.

Trucuri pentru a face gradinile mici sa para mai spațioase

23:50, 08.03.2024 - Chiar și cele mai mici spații exterioare pot fi transformate in gradini armonioase, perfecte pentru a petrece mai mult timp in aer liber. Acorda atenție culorilor și formelor, și apeleaza la trucuri, ce creeaza iluzia unui spațiu mai generos. Gasește in acest articol cateva idei practice, pentru cele…

Un grup media american reduce citeva sute de locuri de munca

23:20, 23.02.2024 - Grupul Vice Media a anuntat ca nu va mai publica pe site si ca reduce citeva sute de locuri de munca. Destinat unui public tinar si cunoscut pentru stirile sale indraznete si continutul social, Vice era una dintre stelele in ascensiune ale unei noi generatii de media online inainte de a intra in faliment…

Planta ce reduce stresul și anxietatea. Nu mulți romani ii cunosc beneficiile

22:00, 15.02.2024 - O planta care nu este atat de cunoscuta in Romania are numeroase beneficii pentru organismul uman. Datorita proprietaților sale, se pot reduce atat stresul, cat și anxietatea, dar asta nu e tot. Ginseng-ul contribuie la sanatatea inimii, a creierului și ajuta la performanța sportiva.

Cuvinte cheie:

reduce trucuri stresul

Ce parere ai despre aceasta stire?