Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză pe scena X Factor: Thomas din echipa lui Brenciu de anul trecut a venit la audiţii

Publicat:

Juratii au avut parte la auditiile X Factor de o revedere neasteptata: , care anul trecut a afacut parte din echipa de band-uri a lui Brenciu, in trupa Tomato, s-a prezentat la auditiile care se desfasoara zilele acestea la .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Regina Intunericului, Gabriela Lucuțar, apariție surpriza in platou! Povestea femeii care vorbește cu morții: ”Am fost trimisa sa...” / VIDEO

00:15, 28.03.2024 - Jurații au avut parte de o surpriza de propoții la Chefi la cuțite! Gabriela Lucuțar, numita și ”Regina Intunericului” a venit in platoul emisiunii și a gatit coliva premium! Iata povestea femeii care spune ca poate sa vorbeasca cu morții și a transformat acest talent intr-o afacere de lux.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

„Romanii au talent” 15 martie. Un puști de 10 ani impresioneaza jurații cu inteligența sa: „Fac calcule la 0.3 secunde”

14:36, 15.03.2024 - Copiii demonstreaza ce inseamna pasiunea pe scena Romanii au talent, in ediția de vineri, 15 martie. Karlos Tanasuca, un puști de 10 ani, vrea sa arate ca munca lui in domeniul calculelor mentale merita sa fie apreciata.Au mai ramas doar cateva ore pana la o noua ediție din sezonul 14 din show-ul Romanii…

Surpriza de care a avut parte o indonezianca in Romania. A venit in țara noastra acum 7 luni

12:15, 04.03.2024 - Indonezia este una din țarile extrem de sarace ale lumii, mulți locuitori de aici plecand spre Europa pentru a gasi un trai mai bun. Printre ei, ajunsa in Romania, o tanara de 30 de ani a avut parte de o mae surpriza.

Azi s-a inaugurat sediul AUR la Campia Turzii. Surpriza: A venit și George Simion! (VIDEO)

17:21, 02.03.2024 - Azi, in jurul amiezii, a avut loc inaugurarea sediului AUR de la Campia Turzii, in prezența liderilor clujeni ai partidului, dar și a lui George Simion, care a sosit la noua locație ceva mai tarziu. Cristian Șipoș, liderul AUR Cluj, a spus ca ”sunt convins ca vom avea primar aici, Marian Morar și-a…

Usher a facut un super show in pauza de la Super Bowl. Ce invitați surpriza i s-au alaturat pe scena

09:46, 12.02.2024 - Usher a susținut un spectacol incendiar in pauza de la Super Bowl, duminica. Inainte de a urca pe scena, publicul a fost avertizat ca show-ul ar putea provoca „dans, transpirație, rotire și posibile probleme in relație” și, alaturi de invitații surpriza, starul R&B a livrat pe toate fronturile, noteaza…

VIDEO Usher, show incendiar in pauza Super Bowl 2024. Aparitii surpriza pe scena din Las Vegas – VIDEO

08:51, 12.02.2024 - Usher a oferit duminica un spectacol plin de energie in pauza Super Bowl, care a inclus aparitii surpriza ale unora dintre cei mai faimosi colaboratori ai sai, in timp ce starul RandB a cantat hiturile sale, relateaza Reuters și News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?