Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SPECIAL eMM - FOTBAL - Zoli Szekely: Pentru mine a fost o sarbatoare cand am putut arbitra

Publicat:

Dupa peste doua decenii dedicate carierei de arbitru asistent, baimareanul a facut parte in 9 decembrie pentru ultima oara dintr-o brigada la un joc oficial. Are aproape 700 de meciuri in care arbitrat, de la cel mai mic nivel, teritorial, prin satele Maramuresului, pana la cel mai inalt nivel competitional continental pentru cluburi, . Se uita peste umarul timpului cu seninatate: este recunoscator pentru o cariera in care a ajuns mai departe decat ar fi indraznit sa spere, regreta doar ca nu a ajuns - cu celalalt baimarean FIFA, - sa arbitreze la un…

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Kylian Mbappe a facut anunțul momentului in fotbal

22:06, 10.05.2024 - ​Paris Saint Germain nu a reușit nici in acest sezon sa cucereasca UEFA Champions League, iar vestea cea mai proasta pentru parizieni a venit vineri, cand Kylian Mbappe a facut un anunț important privind viitorul sau.

FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe

20:55, 10.05.2024 - PSG a fost eliminata in semifinalele Champions League, dupa 0-1 cu Borussia Dortmund, .... The post FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe first appeared on Informatia Zilei .

Carlo Ancelotti și-a ales favoritul pentru Balonul de Aur: „Ce a facut in acest sezon e special”

17:10, 09.05.2024 - ​Real Madrid a obținut calificarea in finala UEFA Champions League, dupa o dubla nebuna cu Bayern Munchen (4-3 la general), iar tehnicianul „los blancos” și-a ales favoritul pentru caștigarea Balonului de Aur.

FOTBAL Borussia Dortmund, prima finalista a Ligii Campionilor

15:05, 09.05.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in finala Champions League, dupa ce a invins, pe Parc des Princes, cu 1-0 pe Paris Saint Germain. Avand in vedere ca și in partida tur .... The post FOTBAL Borussia Dortmund, prima finalista a Ligii Campionilor first appeared on Informatia Zilei .

Antrenorul lui Real Madrid il contrazice pe Thomas Tuchel, dupa golul anulat lui Bayern: „Un arbitru de nivel inalt”

11:01, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat in finala Champions League, dar victoria cu Bayern Munchen a fost umbrita de faza din prelungiri, cand bavarezii au trimis mingea in poarta, dupa ce asistentul semnalizase ofsaid.

Mihai Morar și podcastul sau Fain & Simplu aduc un eveniment special la Baia Mare

20:11, 18.04.2024 - Mihai Morar, cunoscut pentru podcastul sau popular Fain & Simplu, va gazdui un eveniment deosebit la Baia Mare, pe data de 26 aprilie. Intr-o perioada marcata de sarbatorile pascale, Mihai Morar a decis sa aduca podcastul sau acasa, la Baia Mare, și sa ofere o intalnire memorabila cu Preasfințitul Iustin,…

Xavi și Lewandowski, frustrați dupa ce Barcelona nu a putut trece de Napoli » Ce a reclamat polonezul: „Asta am facut dupa gol”

07:55, 22.02.2024 - Xavi și Robert Lewandowski, antrenorul, respectiv atacantul Barcelonei, au comentat egalul catalanilor pe terenul lui Napoli, 1-1, din turul optimilor UEFA Champions League. Returul are loc pe 12 martie, la Barcelona Formația blaugrana nu a putut profita de forma slaba a italienilor, care și-au schimbat…

Fanii din Germania au dus protestele la un al nivel! Au trimis pe teren mașinuțe teleghidate

20:05, 17.02.2024 - Nu e deloc liniște in primele doua ligi din Germania, unde ultrașii continua protestele masive impotriva Ligii Germane de Fotbal. Iar la meciul de Bundesliga dintre Koln și Werder Bremen, ultrașii au oprit jocul dupa ce-au trimis pe gazon mașinuțe teleghidate Protestele continua de aproape doua saptamani…


Ce parere ai despre aceasta stire?