Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spaniolii au descoperit o proteină care întârzie îmbătrânirea. Studiu

Publicat:

O echipa de oameni de stiinta din Spania a descoperit noi functii ale unei proteine care ar putea preveni distrugerea celulara si imbatranirea. Se spera ca vot fi dezvoltate noi tratamente impotriva bolilor degenerative.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spaniolii incep sa protesteze impotriva supraturismului. Numarul turiștilor straini, aproape dublu fața de populația Spaniei

12:41, 16.04.2024 - Din insulele Baleare si pana in Canare, din Barcelona pana la Malaga, manifestatiile ostile supraturismului se inmultesc in Spania, a doua mare destinatie turistica mondiala, obligand autoritatile sa incerce sa concilieze bunastarea locuitorilor cu un sector economic crucial.

Ar putea totusi fi inversata imbatranirea? Ce sugereaza un nou studiu

17:15, 14.04.2024 - Un tip de grasime care se acumuleaza odata cu imbatranirea tesuturilor poate fi inversata prin exercitii fizice, au descoperit oamenii de stiinta intr-o noua cercetare publicata vineri.

Poate fi inversata totuși imbatranirea? Un nou studiu arata un efect necunoscut pana acum al exercițiilor fizice

17:11, 14.04.2024 - Un tip de grasime care se acumuleaza odata cu imbatranirea tesuturilor poate fi inversata prin exercitii fizice, au descoperit oamenii de stiinta intr-o noua cercetare publicata vineri.

Aplicație Telegram, inchisa temporar intr-o țara din Europa. Care este principalul motiv

18:55, 24.03.2024 - Spaniolii au ramas fara acces la aplicația de mesagerie instantanee Telegram, cel puțin pentru moment, dupa ce Inalta Curte din Spania a ordonat blocarea acesteia ca masura de precauție, noteaza Euronews. Judecatorul Santiago Pedraz a decis sa interzica temporar platforma dupa ce patru dintre principalele…

Barbatii diabetici sunt mai predispusi decat femeile la boli renale din cauza metabolismului celular (studiu)

14:31, 13.03.2024 - Barbatii diagnosticati cu diabet sunt mai expusi riscului de a suferi de o boala renala cunoscuta sub numele de nefropatie, comparativ cu femeile, ceea ce se explica partial prin diferentele de metabolism dintre cele doua sexe, transmite miercuri EFE. Aceasta este concluzia unui studiu international…

Science Report: Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

16:46, 09.02.2024 - Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

Fermierii din Portugalia și Spania vor bloca granița comuna

10:15, 02.02.2024 - Fermierii din Portugalia și Spania s-au unit pe rețelele sociale pentru a intrerupe in comun traficul vehiculelor la granița spaniola dintre Vilar Formoso (Portugalia) și Fuentes de Onoro (Spania), pe 6 februarie. Spaniolii au inceput sa se organizeze vazind ca portughezii au ținut unele autostrazi…


Ce parere ai despre aceasta stire?