Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SNOOKER LIVE VIDEO: MARK SELBY - JOHN HIGGINS, finală de vis la Eurosport

Publicat:

SNOOKER LIVE VIDEO - EUROSPORT LIVE. Mark Selby este primul finalist al editiei 2017 a de snooker. "Bufonul" l-a invins cu 17-15 pe . Dupa meci, Selby a spus la conferinta de presa: „A fost un meci grozav, am avut o sansa cand Ding a ratat bila albastra si stiam ca poate fi o oportunitate foarte buna pentru mine. A fost grozav sa inchei sesiunea cu 12-12 ieri. Ding a jucat extraordinar, a avut 3 break-uri de peste 100 de puncte si eram foarte multumit ca am scapat destul de usor. Acum abia astept o noua finala. Trebuie sa ma odihnesc…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. A caștigat primul titlu de campion mondial la snooker. Englezul Kyren Wilson l-a invins pe Jak Jones

19:31, 07.05.2024 - Kyren Wilson a obținut primul sau titlu de campion mondial la snooker, dupa ce l-a invins in finala, cu scorul de 18-14, pe galezul Jak Jones. Meciul a avut loc la Crucible Theatre din Sheffield. Wilson, in varsta de 31 de ani, a triumfat in fața unui adversar care a trebuit sa treaca prin calificarile…

Ronnie O'Sullivan, explicații dupa eliminarea din sferturile CM Snooker 2023

09:15, 02.05.2024 - ​Ronnie O'Sullivan a fost invins in sferturile Campionatului Mondial de Snooker de Stuart Bingham, scor 13-10, iar „The Rocket” a explicat de ce nu a reușit calificarea in careul de ași al competiției.

CM Snooker 2024: Echilibru in meciurile lui Ronnie O'Sullivan și Judd Trump din sferturile de la Crucible

11:21, 01.05.2024 - Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham se afla la egalitate (scor 4-4) dupa prima sesiune a meciurilor contand pentru sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible. Echilibru este și in duelul dintre Judd Trump și Jak Jones (8-8).

VIDEO CM Snooker 2024: Multipul campion mondial, calificare spectaculoasa in frame decisiv - Tabloul complet al sferturilor

08:50, 30.04.2024 - „Vrajitorul din Wishaw” a reușit sa se califice spectaculos in sferturile Campionatului Mondial de Snooker din 2024, dupa ce a avut nevoit de joc decisiv contra lui Mark Allen, locul trei mondial. John Higgins (48 de ani) este pentru a 18-a oara in cariera printre cei mai buni opt jucatori de la Crucible.

CM Snooker: Echilibru in cel mai tare meci din optimi

10:05, 28.04.2024 - John Higgins (de patru ori campion mondial) și Mark Allen (al treilea jucator al lumii) se afla la egalitate, scor 4-4, in meciul contand pentru optimile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible.

Incepe Campionatul Mondial de snooker! Cine transmite competiția in Romania + programul meciurilor din turul I

11:00, 19.04.2024 - Eurosport transmite incepand din acest weekend Campionatul Mondial de snooker. Teatrul Crucible din Sheffield va fi din nou gazda celui mai important turneu de snooker al anului. Cei mai buni 32 jucatori ai lumii se lupta pentru prestigiosul trofeu. Turneul incepe sambata, 20 aprilie, cu meciul dintre…

CM Snooker: Adversarul lui Ronnie O'Sullivan din primul tur - Tabloul complet al meciurilor

13:15, 18.04.2024 - Joi a avut loc tragerea la sorți a partidelor contand pentru turul intai al Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie O'Sullivan, unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului, va da in runda inaugurala de la Crucible peste Jackson Page (locul 43 mondial).

Mark Selby ii șocheaza pe fanii snookerului - Se gandește la retragere dupa o „evoluție penibila”

10:00, 03.04.2024 - Mark Selby a avut parte de o noua eliminare prematura, multiplul campion mondial parasind Tour Championship inca din faza optimilor. La finalul partidei cu Gary Wilson, „Bufonul din Leicester” a șocat asistența in momentul in care a precizat ca se gandește la retragerea din snooker.


Ce parere ai despre aceasta stire?