Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SFATURI GRĂDINĂRIT Secretul plantării lalelelor în timpul primăverii

Publicat:

Chiar daca ai intarziat cu plantarea bulbilor de lalele in toamna, exista inca posibilitatea de a te bucura de inflorirea lor in primavara prin planteaza devreme, achiziționarea de becuri pre-racite sau forțarea bulbilor pentru inflorire in interior. The post SFATURI GRADINARIT Secretul plantarii lalelelor in timpul primaverii first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce fac angajații in timpul serviciului cand nimeni nu se uita. Secretul pe care toți il ascund

07:26, 23.05.2024 - Angajații care lucreaza de acasa, spun cercetatorii, contribuie cu miliarde de dolari in vanzarile online, adaugand haine in coșul de cumparaturi sau cautand produse esențiale pentru casa, totul din confortul propriei locuințe, fara supraveghere directa. „Este un pic de distracție pe parcursul zilei”,…

Secretul gospodinelor: cum obții cele mai delicioase perișoare și chiftele. Ingredientul minune care leaga carnea tocata

15:50, 17.05.2024 - Ingrediente esențiale pentru a lega carnea tocataOua:Ouale sunt un ingredient clasic pentru a lega carnea tocata. Proteinele din oua ajuta la menținerea ingredientelor impreuna și confera amestecului o consistența omogena. In general, se folosește un ou la fiecare 500 de grame de carne tocata.Pesmet…

CONFESIUNI SINCERE Secretul pensiei și operațiilor estetice ale celebrei Elena Merișoreanu

09:26, 17.04.2024 - Elena Merișoreanu este un exemplu de modestie și generozitate, iar transparența ei in privința veniturilor și a alegerilor estetice este admirabila. The post CONFESIUNI SINCERE Secretul pensiei și operațiilor estetice ale celebrei Elena Merișoreanu first appeared on Informatia Zilei .

FLOAREA PRIMAVERII Papadia, o planta aliment și medicament

11:00, 03.04.2024 - Papadia, sau laptuca, asa cum i se mai spune, se regaseste aproape peste tot. Multi oameni cred ca papadia  (Taraxacum officinale) este o buruiana fara nici o intrebuintare. The post FLOAREA PRIMAVERII Papadia, o planta aliment și medicament first appeared on Informatia Zilei .

SFATURI UTILE Optimizarea absorbției Vitaminei D in organism

12:56, 26.03.2024 - Este important sa urmați recomandarile medicului și sa ajustați doza și modul de administrare in funcție de nevoile individuale ale organismului. The post SFATURI UTILE Optimizarea absorbției Vitaminei D in organism first appeared on Informatia Zilei .

SFATURI ȘI PREVENȚIE Cum sa faci fața unei crize de fiere

10:16, 23.03.2024 - Pentru tratamentul imediat al crizelor de fiere, se poate folosi un amestec de oțet de mere și suc de mere, care poate ajuta la calmarea durerilor in aproximativ 15 minute. The post SFATURI ȘI PREVENȚIE Cum sa faci fața unei crize de fiere first appeared on Informatia Zilei .

SECRETUL PRIMAVERII Cum sa dublezi producția de oua la gaini cu un truc bunicilor de la țara

10:20, 07.03.2024 - Secretul bunicilor de la țara pentru dublarea producției de oua la gaini in primavara consta in hranirea lor cu urzici. The post SECRETUL PRIMAVERII Cum sa dublezi producția de oua la gaini cu un truc bunicilor de la țara first appeared on Informatia Zilei .

SFATURI UTILE Sfaturi pentru tractoristii cu mai putina experienta in manevrarea utilajelor autopropulsate

10:10, 06.03.2024 - Rezolvarea fie si pe seama unui compromis a permisului de conducere a tractorului, fiind considerat permis valabil si cel pentru categoria B, nu este un demers suficient. The post SFATURI UTILE Sfaturi pentru tractoristii cu mai putina experienta in manevrarea utilajelor autopropulsate first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?