Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șefa operațiunilor umanitare ale ONU își va părăsi postul

Publicat:

Șefa operațiunilor umanitare ale ONU , care coordoneaza misiunile de ajutorare in Siria, iși va parasi postul in cateva luni, a anunțat miercuri ONU, fara a preciza motivele plecarii sale, informeaza AFP.

Foto: (c) / XINHUA ARHIVA

(60 de ani), numita în aceasta funcție în septembrie 2010, va continua sa își exercite atribuțiile pâna la numirea unui succesor, a declarat un purtator de cuvânt al ONU, .

Secretarul general al ONU -moon a afirmat ca intenționeaza…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA si UE se gandesc la noi sanctiuni impotriva Iranului

08:45, 17.04.2024 - Se gandesc la noi sancțiuni! Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat ca analizeaza posibilitatea de a impune noi sanctiuni impotriva Iranului, dupa atacul acestuia asupra Israelului din weekend, transmite BBC . Secretarul american al Trezoreriei, Janet Yellen, a declarat ca se asteapta sa ia masuri…

Șeful Pentagonului, prima reacție dupa ce Iranul a lansat un atac asupra Israelului: Nu vom ezita sa acționam

07:40, 14.04.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca forțele americane au ajutat la interceptarea a zeci de drone și rachete iraniene lansate impotriva Israelului din Iran, Irak, Siria și Yemen.

Secretarul general al ONU a estimat drept insuficiente masurile umanitare pentru Gaza: „Ne aflam in pragul foametei in masa”

09:20, 06.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a estimat vineri ca „masurile dispersate nu sunt suficiente pentru a imbunatati ajutorul umanitar pentru Gaza”, dupa promisiunile israeliene de autorizare „temporara” a livrarii de ajutoare prin noi puncte de trecere, transmite AFP, citata de Agerpres.

Șeful ONU avertizeaza ca masurile luate pentru trimiterea de ajutoare umanitare in Fașia Gaza sunt insuficiente

07:45, 06.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat vineri ca „masurile dispersate nu sunt suficiente pentru a imbunatati ajutorul umanitar pentru Gaza”, dupa promisiunile israeliene de autorizare „temporara” a livrarii de ajutoare prin noi puncte de trecere.

Șeful ONU face un nou apel de incetare a focului in Fașia Gaza și cere acces total pentru ajutoarele umanitare

13:45, 24.03.2024 - Secretarul general al ONU Antonio Guterres, aflat in vizita in Egipt, a facut nou apel pentru o incetare imediata a focului in Gaza și acces „total, neingradit” la ajutoarele umanitare in toata enclava palestiniana, scrie BBC.

Traian Basescu, ironic dupa anunțul lui Iohannis: N-am crezut ca se scoate la concurs postul de secretar general al NATO

19:30, 12.03.2024 - Traian Basescu, ironic dupa anunțul lui Iohannis: N-am crezut ca se scoate la concurs postul de secretar general al NATOTraian Basescu a comentat, marți seara, la Digi24, anunțul privind candidatura lui Klaus Iohannis la funcția de secretar general al NATO."Aici este parte de risc major. Daca…

Victoria Nuland iși va parasi postul 

19:50, 05.03.2024 - Adjunctul secretarului de stat american pentru afaceri politice, Victoria Nuland, iși va parasi postul in urmatoarele saptamini. Anunțul a fost facut de șeful Departamentului american de politica externa, Anthony Blinken. "Victoria Nuland m-a informat ca in urmatoarele saptamini intenționeaza sa se…

Geoana, clinciuri cu liderii PSD pe tema prezidențialelor. Numarul 2 din NATO spune ca ar putea parasi funcția mai devreme

13:05, 28.02.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a explicat ca ar putea parasi postul mai devreme, in contextul in care el și secretarul general nu pot pleca in același timp, fiind sugerat ca motiv și devansarea prezidențialelor. De altfel, acesta a trimis sageți și catre liderii PSD.


Ce parere ai despre aceasta stire?