SĂNĂTATEA ÎN BUCATE. Tocană de vită

Publicat:

Ingrediente: - carne de vita, ulei de masline - unt, ceapa roșie, usturoi - tulpina de țelina (apio) - morcov, pasta de tomate - vin roșu, roșii Se servește pe pat de orez fiert.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum faci cele mai pufoase gogosi. Secretul celui mai ieftin desert, din ce pregatesti aluatul si cat se lasa la dospit

00:07, 06.03.2016 - Radu Anton Roman, maestrul gastronomiei romanesti, jurnalist si scriitor, dezvaluie intr-una din cartile sale de bucate reteta deliciosului preparat, nelipsit de pe mesele romanesti. Ingrediente: o jumatate de kilogram de faina 3 oua 3 linguri de zahar 2 linguri…

Retete de Paste din Oltenia. Cum se fac sarmalele in sudul tarii

15:53, 28.04.2016 - Retete de Paste din Oltenia. Sarmale in dovleac. Sarmalele in dovleac sunt o specialitate olteneasca. Asezarea sarmalelor in dovleac le ofera acestora o aroma deosebita. Ingrediente: un dovleac, doi carnaciori semiafumati, 300 de grame de costita afumata, doua rosii, un ardei gras, frunze de dafin,…

Cum gatesti friptura de miel perfecta. Secretele celui mai delicios preparat pentru Paste, cat se tine carnea la cuptor

08:18, 28.04.2016 - Pentru a fi sigure ca nu dau gres in prepararea mielului, piesa de rezinstenta a sarbatorilor Pascale, gospodinele sunt invitate sa urmareasca pasii pe care ii au de facut. Cu un minimum de efort, la final vom obtine o delicatesa maxima pentru sarbatori care va face deliciul musafirilor…

SANATATEA IN BUCATE. Preparate japoneze gatite de Chef Vova

14:44, 17.04.2016 - Chef Vova, specializat in bucataria japoneza, a fost invitatul lui Marius Tudosiei. Acesta a gatit doua preparate. Embed: 1. Sashimi de burta de ton tataki: burta de ton, sos de soia, sos de ghimbir, icre de arici de mare, icre de chefal, caviar. 2. Sibas cu sparanghel si radacina de lotus:…

Branzoaicele, varianta munteneasca a placintei „Poale-n brau“, dupa o reteta delicioasa de Radu Anton Roman

06:32, 12.03.2016 - Traditionalul desert se prepara in zilele noastre in aproape toate regiunile, dar sub denumiri diferite. Daca in Moldova placinta este cunoscuta sub denumirea de Poale-n brau, gospodinele din Muntenia si Oltenia au numit branzoaice delicoasele placintele cu branza.   „Adevarul” va propune astazi…

Tort ieftin si delicios dupa reteta Sandei Marin, autoarea celei mai vandute carti de bucate din istoria Romaniei

06:09, 27.03.2016 - „Adevarul” va prezinta o reteta de tort a Sandei Marin, autoarea celei mai vandute carti de bucate din Romania, reteta publicata si in volumul „Carte de bucate” care a aparut in 1936 la Editura Tehnica si a fost retiparita ulterior in mai multe editii.     Ingrediente pentru blat:   …

Rețeta Tamarei Schiopu // Tocana de iarna

16:43, 27.02.2016 - Radacinoasele de sezon sunt niște depozite adevarate de vitamine și nutrienți, in perioada cand natura ne ofera mai puțin de pe campuri și din gradini. Pregatiți aceasta tocana la foc foarte incet sau intr-un vas special Slow Cooker, in care legumele se inabușa sub temperatura de fierbere, timp de 6-7…

GENIAL! S-a dat cu bicarbonat pe fata. Dupa o saptamana nu i-a venit sa creada nici ei cum arata

13:59, 20.04.2016 - Dermatologii ne sfatuiesc sa ne spalam pe fata de doua ori pe saptamâna pentru un ten luminos. Sanatatea pielii tale depinde foarte mult si de cremele pe care le folosesti zilnic. Iata câteva produse naturale care îti transforma pielea: Ai nevoie de numai doua…

Chili con carne. Tocana mexicana

12:57, 04.04.2016 - Chili con carne. Tocana mexicana – Ingrediente (4 portii)   600 g carne de vita 400 g boabe de fasole fiarta 250 ml pulpa de rosii din conserva 1 ceapa mare 1 morcov 1 ardei verde iute 2 catei de usturoi 1 praf de chili 400 ml supa de legume sau de carne 3 linguri ulei sare piper   afla…

RETETA ZILEI: Chili con carne. Tocana mexicana

13:30, 04.04.2016 - Chili con carne. Tocana mexicana – Ingrediente (4 portii) 600 g carne de vita400 g boabede fasole fiarta250 ml pulpa de rosiidin conserva1 ceapa mare1 morcov1 ardei verde iute2 catei de usturoi1 praf de chili400 ml supa de legumesau de…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 29 aprilie 2016
Bucuresti8°C | 22°CCer în general noros
Iasi7°C | 21°CCer parţial noros
Cluj-Napoca7°C | 16°CPloaie
Timisoara4°C | 16°CPloaie
Constanta8°C | 17°CCer parţial noros
Craiova9°C | 18°CPloaie
Brasov6°C | 18°Cposibil ploaie
Baia Mare8°C | 16°CPloaie
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 24.04.2016

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 494.206,20 8.736.213,04
II (5/6) 4 61.775,77 -
III (4/6) 281 879,37 -
IV (3/6) 7.539 30,00 -
Fond total de castiguri: 9.456.589,24

Curs Valutar

Cursul valutar din 28 aprilie 2016
USD 3.9374
EUR 4.4721
CHF 4.0717
GBP 5.7423
CAD 3.1342
XAU 159.25
JPY 3.6396
CNY 0.6078
AED 1.072
AUD 3.0043
MDL 0.1997
BGN 2.2866