SĂNĂTATEA ÎN BUCATE. Tocană de vită

Publicat:

Ingrediente: - carne de vita, ulei de masline - unt, ceapa roșie, usturoi - tulpina de țelina (apio) - morcov, pasta de tomate - vin roșu, roșii Se servește pe pat de orez fiert.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tort ieftin si delicios dupa reteta Sandei Marin, autoarea celei mai vandute carti de bucate din istoria Romaniei

06:09, 27.03.2016 - „Adevarul” va prezinta o reteta de tort a Sandei Marin, autoarea celei mai vandute carti de bucate din Romania, reteta publicata si in volumul „Carte de bucate” care a aparut in 1936 la Editura Tehnica si a fost retiparita ulterior in mai multe editii.     Ingrediente pentru blat:   …

Cum faci cei mai pufosi mici fara bicarbonat: ingredientul secret al unei retete simple

09:28, 01.05.2016 - Reteta deliciosilor mititei o gasim la Radu Anton Roman in cartea “Povestile bucatariei romanesti”.      "Dupa parerea mea, la care tin destul de mult, chiar daca-s subiectiv din cand in cand, asa se faceau micii odata, chiar si-n Muntenia, cu smantana nefermentata. Frisca…

Rețeta Tamarei Schiopu // Tocana de iarna

16:43, 27.02.2016 - Radacinoasele de sezon sunt niște depozite adevarate de vitamine și nutrienți, in perioada cand natura ne ofera mai puțin de pe campuri și din gradini. Pregatiți aceasta tocana la foc foarte incet sau intr-un vas special Slow Cooker, in care legumele se inabușa sub temperatura de fierbere, timp de 6-7…

SANATATEA IN BUCATE. Preparate japoneze gatite de Chef Vova

14:44, 17.04.2016 - Chef Vova, specializat in bucataria japoneza, a fost invitatul lui Marius Tudosiei. Acesta a gatit doua preparate. Embed: 1. Sashimi de burta de ton tataki: burta de ton, sos de soia, sos de ghimbir, icre de arici de mare, icre de chefal, caviar. 2. Sibas cu sparanghel si radacina de lotus:…

Chili con carne. Tocana mexicana

12:57, 04.04.2016 - Chili con carne. Tocana mexicana – Ingrediente (4 portii)   600 g carne de vita 400 g boabe de fasole fiarta 250 ml pulpa de rosii din conserva 1 ceapa mare 1 morcov 1 ardei verde iute 2 catei de usturoi 1 praf de chili 400 ml supa de legume sau de carne 3 linguri ulei sare piper   afla…

RETETA ZILEI: Chili con carne. Tocana mexicana

13:30, 04.04.2016 - Chili con carne. Tocana mexicana – Ingrediente (4 portii) 600 g carne de vita400 g boabede fasole fiarta250 ml pulpa de rosiidin conserva1 ceapa mare1 morcov1 ardei verde iute2 catei de usturoi1 praf de chili400 ml supa de legumesau de…

GENIAL! S-a dat cu bicarbonat pe fata. Dupa o saptamana nu i-a venit sa creada nici ei cum arata

13:59, 20.04.2016 - Dermatologii ne sfatuiesc sa ne spalam pe fata de doua ori pe saptamâna pentru un ten luminos. Sanatatea pielii tale depinde foarte mult si de cremele pe care le folosesti zilnic. Iata câteva produse naturale care îti transforma pielea: Ai nevoie de numai doua…

Cum faci cele mai pufoase gogosi. Secretul celui mai ieftin desert, din ce pregatesti aluatul si cat se lasa la dospit

00:07, 06.03.2016 - Radu Anton Roman, maestrul gastronomiei romanesti, jurnalist si scriitor, dezvaluie intr-una din cartile sale de bucate reteta deliciosului preparat, nelipsit de pe mesele romanesti. Ingrediente: o jumatate de kilogram de faina 3 oua 3 linguri de zahar 2 linguri…

Cum gatesti friptura de miel perfecta. Secretele celui mai delicios preparat pentru Paste, cat se tine carnea la cuptor

08:18, 28.04.2016 - Pentru a fi sigure ca nu dau gres in prepararea mielului, piesa de rezinstenta a sarbatorilor Pascale, gospodinele sunt invitate sa urmareasca pasii pe care ii au de facut. Cu un minimum de efort, la final vom obtine o delicatesa maxima pentru sarbatori care va face deliciul musafirilor…

Branzoaicele, varianta munteneasca a placintei „Poale-n brau“, dupa o reteta delicioasa de Radu Anton Roman

06:32, 12.03.2016 - Traditionalul desert se prepara in zilele noastre in aproape toate regiunile, dar sub denumiri diferite. Daca in Moldova placinta este cunoscuta sub denumirea de Poale-n brau, gospodinele din Muntenia si Oltenia au numit branzoaice delicoasele placintele cu branza.   „Adevarul” va propune astazi…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru maine 25 mai 2016
Bucuresti12°C | 19°Cposibil ploaie
Iasi12°C | 19°CDescărcări electrice
Cluj-Napoca11°C | 18°CDescărcări electrice
Timisoara11°C | 24°CCer în general noros
Constanta12°C | 19°CDescărcări electrice
Craiova12°C | 22°CDescărcări electrice
Brasov9°C | 17°CPloaie
Baia Mare9°C | 22°Cposibil furtună cu descărcări electrice
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 22.05.2016

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 434.840,88 11.945.275,28
II (5/6) 7 31.060,06 -
III (4/6) 523 415,71 -
IV (3/6) 10.030 30,00 -
Fond total de castiguri: 12.681.016,16

Curs Valutar

Cursul valutar din 24 mai 2016
USD 4.034
EUR 4.5114
CHF 4.0678
GBP 5.8819
CAD 3.0657
XAU 161.141
JPY 3.6784
CNY 0.6154
AED 1.0983
AUD 2.8892
MDL 0.2022
BGN 2.3067