Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă delicioasă de pască pentru masa de Paște. Este aromată și plină de gust

Publicat:
Rețetă delicioasă de pască pentru masa de Paște. Este aromată și plină de gust

IngredientePentru aluat:500 g faina200 ml lapte calduț10 g drojdie uscata100 g zahar2 oua50 g unt topitCoaja rasa de la o lamaie1 lingurița esența de vanilieUn praf de sarePentru umplutura:500 g branza de vaci, bine scursa200 g smantana150 g zahar3 oua100 g stafideCoaja rasa de la o portocala1 lingura faina1 lingurița esența de vanilieMod de PrepararePregatirea aluatului:Intr-un bol mare, amesteca laptele calduț cu drojdia și o lingura de zahar. Lasa amestecul sa stea aproximativ 10 minute, pana incepe sa faca bule.Adauga ouale, untul topit, zaharul ramas, coaja de lamaie, esența de vanilie și…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Gustari dulci din resturile de la masa de Paste. Retete delicioase si usor de preparat

15:40, 06.05.2024 - Cu siguranta, este minunat sa transformi ingredientele ramase de la sarbatoarea de Paste in delicioase prajituri sau dulciuri.Iata cateva retete delicioase si usor de preparat:1. Placinta cu mere si scortisoara:Ingrediente: Aluat de placinta poti folosi aluat ramas de la cozonac sau alte deserturi Mere…

Tocanița de miel cu gust divin. Ingredientul special pe care il adauga in ea gospodinele din Ardeal

13:26, 02.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, mai ales pentru ca e versatil și poate fi pregatit intr-o mulțime de moduri. Printre cele mai celebre preparate este tocanița de miel, pentru care avem cea mai tare rețeta. Ce ingredient special se adauga, astfel incat sa iasa ca in Ardeal. Cum faci…

Cumparari directe Constanta: Primaria Mangalia imparte cozonaci de Paste! De unde ii cumpara si ce va scrie pe fiecare ambalaj (DOCUMENT)

10:20, 23.04.2024 - "Fiecare cozonac va fi ambalat individual, personalizat cu urmatoarea inscriptie: laquo;Primaria Municipiului Mangalia va ureaza PASTE FERICITraquo;ldquo;, potrivit documentelor intocmite de reprezentantii Primariei Mangalia."Primaria Municipiului Mangalia va ureaza PASTE FERICITldquo;, acesta este…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Trucul din bucatarie pe care trebuie neaparat sa-l știi. Cum faci floricele, pe aragaz, fara unt sau ulei

16:45, 24.02.2024 - Popcorn pe aragaz, fara unt sau ulei. Rețeta simplaAi nevoie de urmatoarele ingrediente:Boabe de porumbO cratița cu capacInstrucțiuni:Incalzește cratița pe aragaz, la foc mediu-mare, fara a adauga ulei sau unt. Pune boabele de porumb, astfel incat sa acoperi cratița intr-un singur strat. Poți ajusta…

Reteta pentru doua anotimpuri intr-unul singur: gutui umplute cu carne

21:00, 10.02.2024 - 6 gutui mari1 lamaie6 linguri de unt nesarat sau margarina2 cepe mari, tocate marunt350g carne de miel dezosata, tocata1 rosie mare, ferma, coapta sau 2/3 cana de piure de rosii la conservaSare si piper negru proaspat macinat1 lingurita de scortisoara½ lingurita de cuisoare1 legatura de patrunjel proaspat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?