Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Relaţia lor e istorie? Cum a reacţionat Elly când a auzit de ce a fugit Cristian din casa "Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

Dupa trei zile infernale, Elly a putut sa auda din gura lui Cristian de ce a decis sa fuga din casa "Mireasa pentru fiul meu". Cuvintele i-au adus putina alinare si i-au dat curajul de a lua o decizie radicala.

Agonia lui Elly a luat sfârsit dupa trei zile! Cristian a aparut si i-a confirmat banuielile conform carora tânarul ar fi decis sa fuga într-un moment de tensiune psihica.

Când l-a vazut pe Cristian transfigurat, cu lacrimile siroind, Elly a izbucnit în lacrimi si a spus ca se vede ca iubitul ei sufera…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi fosti concurenti de la „Mireasa pentru fiul meu” isi vor testa relatia la „Insula Iubirii” 2024. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto

13:00, 22.04.2024 - Andrei și Cristina Rotaru au format unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la ‘Mireasa pentru fiul meu’. La mai bine de 10 ani de la incheierea emisiunii, cei doi inca sunt impreuna și se pare ca iși vor testa relația de iubire in cel mai nou sezon „Insula Iubirii” 2024. Ambii sunt […]…

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Mireasa. Tatal Laurei, declarații despre relația fiicei sale. Ce a spus tatal concurentei: „Totul depinde de...” / VIDEO

22:40, 21.02.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa, dupa ce intre Laura și Cristian a avut loc o discuție despre atitudinea distanta a concurentului, tatal tinerei a intrat in direct. Ce a avut de spus barbatul.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert cand a vazut imagini cu Antonia și Valentin ținandu-se de mana

15:00, 07.02.2024 - Situație incurcata pentru unii dintre concurenții sezonului 9 Mireasa! Triunghiul Antonia-Albert-Andrada pare ca este pe cale sa se extinda. Laura spune ca a observat priviri insistente din partea Antoniei catre Cristian, iar Albert a vazut ca Valentin și Antonia s-au ținut de mana la petrecere.


Ce parere ai despre aceasta stire?