Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Războiul pentru amuletă a început! Concurenții trebuie să folosească praștia ca să doboare soldații echipei adverse

Publicat:

Ca sa caștige jocul pentru amuleta, concurenții trebuie sa foloseasca praștia ca sa doboare soldații de plastic ai echipei adverse. Adrian Teleșpan și caștiga cei o mie de euro.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum au reacționat jurații cand au gustat din preparatul fara sare al echipei roz. Ce a dezvaluit chef Richard Abou Zaki

12:55, 10.05.2024 - Echipa roz a primit o provocare neașteptata in cel de-al treilea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 24 aprilie 2024. Concurenții lui chef Richard Abou Zaki au fost nevoiți sa gateasca fara sare.

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Richard Abou Zaki a ales sa foloseasca o amuleta puternica. A urmat Orlando Zaharia

21:40, 08.05.2024 - Richard Abou Zaki a ales sa foloseasca o amuleta puternica in ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Nu a durat mult și Orlando Zaharia a folosit și el un avantaj puternic.

Chefi la cuțite, 6 mai. Concurenții gatesc legați de maini, in perechi: „Amuleta asta a venit ca o lovitura psihica”

12:56, 06.05.2024 - Panica in battle-ul de diseara „Chefi la cuțite”. Concurenții gatesc legați de maini, in perechi, iar competiția culinara de la Antena 1 devine tot mai dificila.Cel de-al șaptelea battle al sezonului 13 „Chefi la cuțite” aduce in aceasta seara multa agitație la bancurile de lucru. Incepand cu regula…

NBA: Un jucator a ratat intentionat aruncari libere, pentru ca fanii echipei adverse sa primeasca sandvisuri gratuite

17:35, 15.04.2024 - Boban Marjanovic, baschetbalistul sarb al echipei Houston Rockets din Liga profesionista nord-americana (NBA), a ratat intentionat doua aruncari libere in ultimul meci din sezonul regulat, pentru ca fanii echipei adverse, Los Angeles Clippers, sa primeasca sandvisuri gratuite, relateaza presa internationala,…

Soldații ruși dezerteaza din razboiul lui Putin și cauta azil in strainatate. Acasa ii așteapta ani grei de inchisoare

20:25, 12.04.2024 - Associated Press a vorbit cu cinci ofițeri și un soldat care au dezertat din armata rusa. Toți au dosare penale impotriva lor in Rusia, unde risca 10 ani sau mai mult de inchisoare. Fiecare dintre ei așteapta o primire din partea Occidentului care pare sa nu mai vina.

Fotbal, juniori U17: Replica eleganta a ”țaranilor” din Calarași Gara pentru ”domnii” de la Cluj-Napoca, dupa ce aceștia i-au injurat și insultat!

11:31, 08.04.2024 - Etapa din Campionatul Județean de Fotbal Juniori Cluj disputata la finalul saptamanii trecute nu a fost de bun augur pentru juniorii U17 a clubului AFCS Progresul Calarași Gara, dupa ce aceștia au suferit o infrangere pe teren propriu, scor 2-3 cu cei de la U Evolution 2020 Cluj-Napoca. Chiar daca a…

VIDEO | Scene uluitoare in Serie A: Un antrenor a lovit cu capul in figura un jucator al echipei adverse

23:40, 10.03.2024 - Antrenorul echipei Lecce, Roberto D'Aversa, l-a lovit cu capul pe atacantul francez al echipei Hellas Verona Thomas Henry, duminica, la finalul meciului pierdut de echipa sa (0-1) in etapa a 28-a a din Serie A, informeaza AFP. O serie de incidente au izbucnit in cea mai mare confuzie, cu busculade…

Ce a invațat Pentagonul din razboiul declanșat de Rusia in Ucraina: „Acest dispozitiv ii va omori pe soldații noștri”

13:35, 24.02.2024 - Razboiul din Ucraina, care intra in al treilea an, a aratat limpede Pentagonului ca calculele de pe campul de lupta s-au schimbat fundamental de la ultima desfașurare masiva de forțe, relateaza Washington Post.


Ce parere ai despre aceasta stire?