Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Râu în centrul Capitalei. O ţeavă spartă a inundat mai multe străzi

Publicat:

O teava sparta a inundat intersecția strazii cu  din sectorul Centru al Capitalei. Apa a curge aproape de o ora, creand dificultati in trafic. Din cauza apei care s-a scurs pe carosabil, strada a devenit impracticabile pentru pietoni.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) „Uciganie” in centrul capitalei: Doua femei se trag de par, stand in genunchi, in timp ce mai multe persoane incearca sa le desparta

11:35, 02.05.2024 - Bataie in centrul capitalei. Doua femei iși impart palme și se trag de par, stand in genunchi, in timp ce mai multe persoane incearca sa le desparta. Imaginile au fost publicate pe rețele.

Ultima ora! Un barbat de 28 de ani a fost impușcat in centrul capitalei: Individul care a tras din arma, reținut

20:00, 30.04.2024 - Un barbat din centrul capitalei a fost impușcat de un indivit de 44 de ani, care deținea arma ilegal. Potrivit informațiilor tanarul a fost transportat la Spitalul de Urgența pentru ingrijiri medicale.

Strada redeschisa de Fritz din mainile clanurilor era inchisa de pe vremea comunismului: Țeava de gaze a fost sparta la demolare!

09:45, 23.04.2024 - Nebunie la Timișoara, unde, aflat in campanie, primarul Dominic Fritz s-a filmat in timp ce se demolau amenajarile de pe o strada care leaga Parcul Copiilor de strada C.D Loga, acolo unde are sediu primaria și unde locuiesc romii de matase ai Timișoarei, cunoscutele clanuri Carpaci și Stancu.

De Ziua Mondiala a Sanatații, in centrul capitalei se ofera consultații cetațenilor

11:01, 07.04.2024 - Primaria capitalei informeaza ca astazi 7 aprilie 2024, intre orele: 09:00-12:00, in contextul marcarii Zilei Mondiale a Sanatații, in Gradina Publica Ștefan cel Mare și Sfint, vizitatorii pot beneficia de anumite consultații, noteaza Noi.md. Astfel, doritorii vor avea parte de: • Consultarea specialiștilor…

Video | Imagini ingrozitoare la Spitalul Pantelimon din Capitala! Fecale care curg dintr-o țeava sparta la subsol ajung in mancarea pacienților

16:51, 18.03.2024 - Video | Imagini ingrozitoare la Spitalul Pantelimon din Capitala! Fecale care curg dintr-o țeava sparta la subsol ajung in mancarea paciențilorImagini ingrozitoare, rupte parca dintr-o epoca pe care o vrem demult uitata, au fost filmate de angajatele de la Spitalul Pantelimon, una dintre cele mai…

Trei dintr-o lovitura: Un Mercedes, un Audi și un Renault, avariate, dupa un accident din centrul capitalei

17:05, 13.03.2024 - Un accident s-a produs in aceasta dimineața pe strada Vasile ALecsandri din capitala. Potrivit polițiștilor au fost implicate trei unitați de transport: Renault, Audi și Mercedes, iar in urma accidentului nici o persoana nu a avut de suferit.

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Semafoare inteligente, la mai multe intersecții din centrul capitalei: Acestea vor fluidiza traficul, pentru a reduce din ambuteiaje

21:50, 06.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau anunța despre activarea semafoarelor modernizate de pe strada 31 august incepand cu ziua de astazi, dar și despre funcționalitate altor noi semafoare amplasate in mai multe intersecții din centrul capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?