Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSG a pus mâna pe un puşti olandez de 16 ani

Publicat:

, un pusti de 16 ani de la echipa de tineret a Barcelonei, a fost angajat de clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain, a anuntat, marti, gruparea pariziana pe contul sau de Twitter.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSG: 'Nu mai avem nimic de pierdut', a declarat Luis Enrique dupa meciul de la Dortmund

11:20, 02.05.2024 - "Nu mai avem nimic de pierdut", a declarat Luis Enrique, antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, invinsa miercuri cu 1-0 in deplasare de Borussia Dortmund in mansa intai a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, informeaza AFP."Au fost 3.

Ce diamant au scapat din mana! Doi internaționali romani puteau fi colegi cu un puști minune al Barcelonei!

19:21, 01.05.2024 - Fermin Lopez (20 de ani), mijlocașul central promovat de Xavi la Barcelona in acest sezon, era pe punctul sa ajunga in Polonia. Catalanii batusera palma in aprilie 2023 cu Rakow Czestochowa, unde jucau Sorescu și Racovițan, insa polonezii s-au sucit și nu au mai platit 600.000 de euro! O mutare incredibila,…

Xavi, reviriment dupa o saptamana neagra pentru Barcelona

10:00, 25.04.2024 - Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Xavi Hernandez, „va ramane” in cele din urma pe banca tehnica a clubului catalanilor, dupa ce in luna ianuarie anuntase ca va parasi formatia blaugrana la finalul sezonului, relateaza AFP. Asa cum se vehicula in presa spaniola din ultimele zile, tehnicianul…

PSG ia in calcul un transfer spectaculos de 200 de milioane de euro a lui Lamine Yamal de la Barca

11:45, 24.04.2024 - Paris Saint-Germain cauta sa il transfere pe Lamine Yamal, starul Barcelonei, pe care il identifica drept un potențial inlocuitor pentru Kylian Mbappe. Campioana din Ligue 1 ar pregati o oferta de 200 de milioane de euro, potrivit Le Parisien, potrivt mediafax.

Luis Enrique: Toate infrangerile dor și enerveaza, dar PSG poate ajunge in semifinalele UCL

14:01, 11.04.2024 - Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a declarat ca este inca increzator ca echipa sa poate depași eșecul de miercuri de pe teren propriu in fața Barcelonei in sferturile de finala ale Ligii Campionilor și ca se poate califica in semifinale, potrivit mediafax.

Joao Felix (FC Barcelona) crede ca Mbappe este cel mai bun atacant din lume

11:45, 09.04.2024 - Mijlocasul echipei FC Barcelona, Joao Felix (24 de ani), crede ca francezul Kylian Mbappe, de la Paris Saint-Germain, este cel mai bun atacant din lume, potrivit news.ro"Poate ca este cel mai bun atacant din lume", a spus fostul jucator al Benficai.

Neymar, facut pachet de arabi si expediat in Brazilia!

17:41, 13.02.2024 - Fostul star al Barcelonei nu va mai continua la Al-Hilal dupa expirarea contractului sau, in 2025. Potrivit El Nacional, brazilianul intenționeaza sa se intoarca la primul sau club, Santos. Neymar a semnat cu Al-Hilal vara trecuta, parasind Paris Saint-Germain pentru suma uriașa de 109 milioane de dolari.…


Ce parere ai despre aceasta stire?