Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Bulgariei cere demisia preşedintelui Federaţiei bulgare de fotbal

Publicat:

Dupa incidentele rasiste de la -Anglia, scor 0-6, premierul a cerut demisia presedintelui federatiei de fotbal, potrivit news.ro

"Dupa incidentele de noaptea trecuta, premierul mi-a cerut suspendare oricarei relatii cu federatia bulgara, inclusiv pe partea financiara, mergand pana la demisia lui ", a declarat ministru bulgar al Sporturilor, , pentru Reuters.

Meciul Bulgaria - Anglia, disputat luni seara, in preliminariile CE-2020, a fost intrerupt de doua ori din cauza insultelor rasiste.

Cei vizati…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM MECIURI Fotbal in Vinerea Mare!

08:05, 03.05.2024 - Conform hotararii Federației, datorita Sarbatorilor Pascale, meciurile din campionatul Ligii 3 la fotbal se joaca in aceasta saptamana in cursul zilei de vineri. Adica in Vinerea mare. The post PROGRAM MECIURI Fotbal in Vinerea Mare! first appeared on Informatia Zilei .

Cluburile suedeze resping tehnologia VAR in fotbal! Decizia de a nu implementa sistemul de arbitraj video

17:31, 26.04.2024 - Ligile profesioniste de fotbal din Suedia nu vor implementa sistemul de arbitraj video (VAR) dupa ce cluburile si-au exprimat opozitia fata de aceasta tehnologie, a declarat presedintele Federatiei suedeze de fotbal (SvFF), Fredrik Reinfeldt, scrie Reuters.

Ekaterina Poistogova risca sa piarda medalia de argint (800 m) de la JO 2012

15:00, 08.04.2024 - Atleta rusa Ekaterina Poistogova-Guliyev, care acum reprezinta Turcia, risca sa piarda medalia de argint cucerita la JO 2012 in proba de 800 m, dupa ce a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj din partea Federatiei ruse de atletism (RusAF), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Clubul Trabzonspor cere demisia conducerii Federatiei turce de fotbal

20:50, 01.04.2024 - Clubul Trabzonspor a cerut luni, intr-un comunicat, demisia conducerii Federatiei turce de fotbal (TFF), considerand ca aceasta organizatie a fost prea blanda cu rivala Fenerbahce Istanbul, informeaza site-ul Foot Mercato, potrivit Agerpres. Dupa cum s-a anuntat, trei jucatori ai lui Fenerbahce au…

Fostul șef al Federației de fotbal din China, condamnat la inchisoare pe viața

10:55, 26.03.2024 - Fostul șef al federației naționale de fotbal din China, Chen Xuyuan, a fost condamnat la inchisoare pe viața pentru acceptarea de mita, a anunțat marți presa de stat, citata de Reuters, in urma uneia dintre cele mai mari anchete anticorupție din ultimii a

Breaking | Primul pas dintr-un plan amplu post-razboi: Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat

12:00, 26.02.2024 - Guvernul Autoritatii palestiniene, aflat la conducere in Cisiordania, si-a prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, a anuntat premierul Mohammed Shtayyeh, transmit AFP si Reuters. "Am prezentat presedintelui pe 20 februarie demisia guvernului si astazi o prezint in scris",…

Papa Francisc a acceptat demisia unui cleric polonez acuzat de ignorarea abuzurilor

16:00, 25.02.2024 - Reprezentantii papei Francisc in Polonia au anuntat sambata ca suveranul pontif a acceptat demisia unui arhiepiscop polonez acuzat, intr-un documentar, ca nu a actionat cu privire la abuzurile impotriva copiilor, informeaza Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?