Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea lui Roscoe, bulldogul vegan al campionului Lewis Hamilton

Publicat:
Povestea lui Roscoe, bulldogul vegan al campionului Lewis Hamilton

Roscoe, cațelul lui , s-a transformat intr-o figura remarcabila in lumea Formula 1™, facand cunoscuta nu doar dragostea pentru viteza, ci și pentru o dieta vegana care i-a schimbat viața.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Max Verstappen, pole position in cursa sprint de la Miami - Rezultate dezamagitoare pentru Mercedes

08:50, 04.05.2024 - Nu a fost loc de surprize in calificarile pentru cursa sprint de Formula 1 de la Miami, Max Verstappen stabilind cel mai bun timp (1:27.641). Dezamagirile zilei au venit din partea monoposturilor Mercedes: George Russell va pleca al 11-lea in cursa de sambata, iar Lewis Hamilton al 12-lea.

Ce se intampla astazi la Formula 1. Lewis Hamilton a plecat de la un interviu

12:40, 08.04.2024 - Formula 1 vine zilnic cu actualizari despre ce urmeaza sa se intample in competiție. Cea mai spectaculoasa cursa din lume ii aduce in prim-plan pe cei mai buni piloți. Lewis Hamilton a trait momente neașteptate in cadrul unui interviu, de la care a ales sa plece.

Bernie Szocs ar vrea sa faca dublu cu Lewis Hamilton

12:20, 08.04.2024 - Pasionata de viteza, a noua jucatoare a lumii la tenis de masa n-are carnet, dar viseaza se se urce intr-un monopost de Formula 1. Bernadette Szocs traverseaza cea mai buna perioada a carierei. Ajunsa pe locul 9 in clasamentul mondial feminin, calificata la Jocurile Olimpice cu echipa Romaniei, dar…

Revine Sebastian Vettel in Formula 1? » Mercedes este o varianta, iar Lewis Hamilton aplauda: „Ar fi o opțiune excelenta”

16:35, 04.04.2024 - Retras in 2022 din activitate, cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel, 36 de ani, nu exclude varianta intoarcerii in Marele Circ și confirma discuții preliminare cu Mercedes. Hamilton și Russell sprijina aceasta varianta. Lewis Hamilton a declarat ca Sebastian Vettel, cvadruplul campion mondial…

F1: Max Verstappen, in fruntea listei echipei Mercedes pentru inlocuirea lui Hamilton

13:31, 28.03.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) ar fi in fruntea listei posibililor inlocuitori ai septuplului campion mondial de Formula 1 Lewis Hamilton, in 2025, daca ar fi disponibil, conform conducatorului echipei germane, Toto Wolff, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Verstappen, castigatorul titlului…

Formula 1: Dubla Ferrari in Australia - Abandonuri pentru Verstappen și Hamilton

08:00, 24.03.2024 - Marele Premiu de Formula 1 din Australia a fost unul spectaculos, cu doua abandonuri de marca: Max Vestappen și Lewis Hamilton. Grand Prixul de pe circuitul Albert Park a adus o dubla neașteptata pentru Scuderia Ferrari: Carlos Sainz a caștigat, in timp ce Charles Leclerc a sosit al doilea.

Formula 1: Noul Mercedes F1 W15, ultimul Mercedes pilotat de Lewis Hamilton

13:31, 14.02.2024 - Noul Mercedes F1 W15 și-a facut oficial apariția. Monopostul echipei germane pentru sezonul 2024 de Formula 1 va fi ultimul Mercedes care va fi pilotat de septuplul campion mondial Lewis Hamilton, inainte ca acesta sa treaca la Ferrari in 2025. Pentru monopostul din acest sezon, Mercedes a ales o grafica…

FORMULA 1 Carlos Sainz a presimțit ca va fi inlocuit de Lewis Hamilton

18:10, 09.02.2024 - Lumea sportului cu motor a fost "cutremurata" de vestea ca Lewis Hamilton va semna cu Ferrari incepand cu anul 2025, urmand sa ii ia locul lui Carlos Sainz. The post FORMULA 1 Carlos Sainz a presimțit ca va fi inlocuit de Lewis Hamilton first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?