Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Percheziţii la spitalul judeţean din Slobozia. Mai mulţi medici au fost ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri

Publicat:

In urma perchezitiilor, doi medici de la din Slobozia au fost ridicati si dusi la audieri, informeaza Romania TV. Unul dintre ei a fost prins in flagrant chiar in timp ce lua mita. Din birouri, procurorii au ridicat mai multe pachete.

Potrivit anchetatorilor, cei doi medici ar fi luat mita de la zeci de pacienti. In schimbul banilor sau a cadourilor, oamenii obtineau mai usor certificatele de pensionare pe caz de boala.

Oamenii legii fac in continuare cercetari in dosarul in care mai multe persoane sunt acuzate de luare si dare de mita.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Invațamantul romanesc nu te invața sa devii antreprenor. Adriana Cristian (USR): „Studenții de astazi nu iși doresc sa fie angajații de maine”

16:50, 16.04.2024 - Studenții din Romania nu beneficiaza de invațamant de calitate și nu sunt pregatiți in funcție de ce abilitați au, a explicat Adriana Cristian (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita la alegerile europarlamentare, pentru monitorulcj.ro.

Știrile Antena Stars. Val de arestari in fotbal! Peste 20 de suporteri, ridicați de mascați: ”Este o incalcare a legii” / VIDEO

17:25, 20.03.2024 - Procurorii au deschis un dosar penal impotriva galeriilor marilor echipe de fotbal din Romania. Aceștia sunt acuzați ca au introdus și folosit materiale pirotehnice la stadion, fiind ilegal. Mai multe persoane, fani ai CSA Steaua, Dinamo și Rapid, au fost arestate și duse la audieri.

Salariatii primariilor din comune incep luni protestele: greva de avertisment si greva japoneza cu exces de zel

14:10, 14.03.2024 - Angajatii primariilor de comune vor incepe luni actiunile de protest, avand in vedere ca Guvernul nu a tinut cont de solicitarile acestora privind salarizarea, a anuntat joi liderul Sindicatului National al Salariatilor Comunelor si Oraselor din Romania - SCOR, Dan Carlan.

INTERVIU Preotul Laurențiu Lazar: „Incercam sa savarșim binele și sa invațam oamenii sa iubeasca”

09:55, 12.03.2024 - Preotul Laurențiu Lazar este o prezența remarcabila in domeniul social din Romania, activand inca din 1998 in diverse organizații și fundații, cu scopul de a sprijini și imbunatați viața persoanelor vulnerabile din comunitate.

Oamenii de afaceri recunosc ca au dat salarii prea mici, iar angajații au plecat in strainatate

14:25, 27.02.2024 - Numarul angajaților din spatiul extracomunitar care muncesc in Romania este tot mai mare, deoarece angajații autohtoni au plecat in strainatate.Spre exemplu, in Vaslui, pana in urma cu cativa ani, majoritatea strainilor care veneau sa lucreze in judet erau din Republica Moldova, dar in ultimii ani au…

Topul celor mai populare beneficii primite de angajații din Romania. Elena Pap, Up Group: Oamenii și-au revizuit prioritațile și acum cauta mai mult decat un simplu salariu

06:35, 27.02.2024 - Intr-o economie in care salariul reprezinta in continuare cel mai important criteriu in alegerea unui loc de munca, beneficiile extrasalariale pot face o diferența majora in retenția angajaților. Romanii sunt tot mai atenți in perioada aceasta la...


Ce parere ai despre aceasta stire?