Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paznic israelian, înjunghiat de un palestinian la Ierusalim

Publicat:

Un palestinian a injunghiat si ranit grav un paznic israelian duminica, la Ierusalim, a anuntat politia, care a catalogat atacul dreptterorist”, relateaza AFP, scrie agerpres.ro.

Atacul a avut loc in principala autogara din oras, pe fondul tensiunilor puternice provocate de decizia americana de recunoastere a Ierusalimului drept capitala a Israelului.

Potrivit unui purtator de cuvant al politiei, , atacatorul a fost arestat.

Rosenfeld a catalogat atacul, pe Twitter, dreptterorist”.

Potrivit unor surse medicale, paznicul, in varsta de 25 de ani, a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un fost premier israelian indeamna guvernul Netanyahu sa nu raspunda militar la atacul Iranului. „I-am pedepsit deja intr-un mod umilitor”

14:31, 17.04.2024 - Fostul prim-ministru israelian Ehud Olmert crede ca guvernul țarii sale nu ar trebui sa raspunda militar la atacul lansat de Iran in weekend, afirmand ca statul evreu a pedepsit deja Republica Islamica, relateaza CNN.„Avem un imbold sa limitam sau sa prevenim posibilitatea extinderii acestui razboi…

Patriarhul Daniel intervine in atacul Iranului asupra Israelului: 'Ne rugam lui Dumnezeu sa daruiasca liderilor politici ințelepciunea facatorilor de pace'

23:45, 14.04.2024 - Patriarhul Daniel a transmis, duminica, un mesaj Patriarhului Teofil al III-lea al Ierusalimului, in care iși exprima ingrijorarea cu privire la escaladarea conflictului militar in Țara Sfanta și se roaga pentru restabilirea unei paci drepte și durabile.

Hamas considera ca atacul Iranului asupra Israelului este „un drept natural si un raspuns meritat”

14:00, 14.04.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a calificat duminica atacul iranian cu peste 300 de drone, rachete balistice si de croaziera lansat sambata impotriva Israelului „un drept natural si un raspuns meritat", informeaza EFE.

Hamas ii ia apararea Iranului: „Atacul asupra Israelului a fost un drept natural și un raspuns meritat”

13:56, 14.04.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a calificat duminica atacul iranian cu peste 300 de drone, rachete balistice si de croaziera lansat sambata impotriva Israelului „un drept natural si un raspuns meritat”, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Spatiul aerian israelian, redeschis dupa atacul iranian impotriva Israelului

10:25, 14.04.2024 - Spatiul aerian israelian, inchis in timpul noptii de sambata spre duminica chiar inainte de atacul iranian impotriva Israelului, a fost redeschis de la ora 04:30 GMT, potrivit unui comunicat al autoritatii aeroportuare israeliene.

Convorbire telefonica Netanyahu-Biden privind atacul iranian

08:30, 14.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avut o convorbire telefonica cu presedintele SUA Joe Biden, in noaptea de sambata spre duminica, despre atacul fara precedent lansat de Iran impotriva Israelului, a anuntat biroul premierului israelian.

Putin a catalogat drept „șantaj” avertismentele SUA privind un potențial incident terorist, cu doar 3 zile inainte de atacul de vineri

09:25, 23.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a respins avertismentele SUA privind un potențial incident terorist la Moscova, cu doar cateva zile inainte ca barbați inarmați sa atace vineri o sala de concerte din oraș.

Un atac fulgerator israelian peste o tabara de refugiati palestinieni omoara cel puțin 11 persoane

07:05, 03.03.2024 - Cel putin 11 oameni au fost ucisi intr-un atac aeriean al Israelului asupra unei tabere de refugiati aflata langa o maternitate din Rafah, a declarat, sambata, Ministerul palestian al Sanatatii din Gaza, citat de CNN, scrie news.ro. Atacul a lovit zona unde locuitori stramutati din Gaza se adaposteau…


Ce parere ai despre aceasta stire?